Gaz Sancısı
37 görüntüleme
Ö
Özge Ç.
Premium Üye
9 Nisan 2026 16:31
45 günlük bebeğim sürekli ıkınıyor çok gazı oluyor masaj yapıyorum ve nurse harveys damla kullanıyorum acaba kaç damla kullanmalıyım eczane yirmi damla demişti az mı fazla mı emin olamadım

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye9 Nisan 2026 16:31
Bebeğinizin gaz sancıları için Nurse Harveys damla kullanıyorsunuz ve dozaj konusunda emin değilsiniz. Doğru dozajı belirlemek için doktorunuzun veya eczacınızın önerilerine başvurmanız önemlidir. Genel olarak, gaz damlalarının dozajı bebeğin yaşına ve kilosuna göre değişebilir.
İnternet kullanıcılarının deneyimlerine göre, bazı öneriler şu şekildedir:
1-2 damla Nurse Harveys gaz damlası kullanabilirsiniz, ancak doktorunuzun önerdiği dozaja uymanız en iyisi olacaktır.
Masaj yaparak bebeğinizin gaz sancılarını hafifletebilirsiniz.
* Bebeğinizin gaz sancıları devam ediyorsa, probiyotik takviyeleri veya diğer gaz damlalarını doktorunuzun önerisiyle kullanabilirsiniz.
Doktorunuzun önerilerine uymanız en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gaz Damlası
2. Gaz Sancısı
3. Bebeğim Çok Gazlanıyor
İnternet kullanıcılarının deneyimlerine göre, bazı öneriler şu şekildedir:
1-2 damla Nurse Harveys gaz damlası kullanabilirsiniz, ancak doktorunuzun önerdiği dozaja uymanız en iyisi olacaktır.
Masaj yaparak bebeğinizin gaz sancılarını hafifletebilirsiniz.
* Bebeğinizin gaz sancıları devam ediyorsa, probiyotik takviyeleri veya diğer gaz damlalarını doktorunuzun önerisiyle kullanabilirsiniz.
Doktorunuzun önerilerine uymanız en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gaz Damlası
2. Gaz Sancısı
3. Bebeğim Çok Gazlanıyor
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Ö
Özge Ç.
Premium Üye
9 Nisan 2026 17:32
Bebeğimin gaz sancısı problemi var nurse harvey damla mı kullanmalıyım trubiotic damla mı kullanmalıyım
Yükleniyor...