Gaz Sancısı
119 görüntüleme

Nil A.
31 Temmuz 2025 22:01
2 aylık olduk aşırı gaz sacısı ve kaka yaparken kendini sıkma durumu var. Resmen çocuk acı çekiyor bir çare bulamadık sadece anlık rahatlatabiliyoruz. Sab simplex kullanıyoruz günde 4 kez fakat çok işe yarıyor gibi değil. Önerilerinizi bekliyorum
D
Damla E.
31 Temmuz 2025 22:06
Bende aynı durumdayım tam 2 aylık sab simplex en başta işe yarıyor gibiydi ama şu an yaramıyor. Masajlar vs fayda etmiyor. Ara ara gaz çıkartsada tam rahatlama olmuyor gün boyu bir gaz rahatsızlığı var. Yani bir çözüm duymak istiyorum artık birilerinden.
K
Kevser C. ..
31 Temmuz 2025 22:31
Clinicidks gibi biseydi adı doğru yazamamis olabilirim. 1yasinda bebeğim ben memnunum. Bugün kendimde de kullandım hatta bence başarılı denemenizi öneririm

Nil A.
31 Temmuz 2025 22:32
Roll başlıklı masaj yağından mı bahsediyorsunuz
Z
Zeynep ..
31 Temmuz 2025 23:27
Nurse harveys kullandım 28.gün başladı gaz sancısı ve 2.5 ay kabus gıbıydı gunde 4 kez 5 er damla verıyordım kakası bıraz sümüksü oldugu için probiyotik ve mama kullanıyorsanız relaktaz başladık baya rahatlamıstık tabıkı ara ara masaj ve her gün duş aldırmak işimize yaradı dıyebılırız 3 hafta once gaz damlasını tamamen bıraktık çok şükür ıyı
İ
İpek M.
1 Ağustos 2025 00:01
Duş aldırmak çok iyi geliyor kriz anlarında her şeyi bi kenara bırakıp duşa girin kiraz çekirdeği kemeri takın karnının tok olduğundan emin olun damlalar bir işe yaramıyor bu durum geçici sabredin umarım en kısa sürede iyileşirsiniz
D
Damla E. Y.
1 Ağustos 2025 01:55
doktoru metsil verdi ve ancak o şekilde rahatladık