Ferro Sanol

1616 görüntüleme
B

Betüllll

5 Şubat 2026 23:16
Merhabalar bebeğimin 9. Ay tahlillerinde demir değerleri düşük çıktı. Doktorumuz ferro sanol başlattı . Özel demir ilacınından alsak aynı etkiyi görür mü acaba yani ferro sanolun içeriğindeki demir oranı ile özel damlanın içeriğindeki demir oranı aynı olan var mıdır acaba ne yapmalıyım
B

Betüllll

4 Ağustos 2026 11:28
Şeyma Üstün
Bestiron kullandım aylarca ama bizim demiri de yükseltmemiş bizde ferro sanola geçtik bir şşe bitti yükselmiş ama yine devam edeceğiz. Direkt meyve suyuna karıştırsak etkili olur sanıyorum ki. Benimki de anlıyor artık görünce kaçıyor
Portakal suyu tarzı c vitamini içerikli içecekler ile karıştırıp verirseniz daha iyi olur
Ş

Şeyma Ü.

8 Ağustos 2026 21:59
Beyza Nur
Ferro senol u nasıl içiriyorsunuz bebeğim içmek istemiyor ne yapmalıyım
Benim ki içmek istemiyor portakal suyu, pekmez hepsiyle denedim hepsinde anlıyor ya tadını ya kokusunu. Doktorum öyle ya da böyle vereceksin dedi. Ben de zorla veriyorum az çıkarıyor tükürüp az oraya buraya döküyoruz savaş verip içiyorum. Ben enjektörle veriyorum daha kolay oluyor diye yanağının kenarına sıkmaya çalışıyorum
B

Beyza N.

8 Ağustos 2026 22:24
Şeyma Üstün
Benim ki içmek istemiyor portakal suyu, pekmez hepsiyle denedim hepsinde anlıyor ya tadını ya kokusunu. Doktorum öyle ya da böyle vereceksin dedi. Ben de zorla veriyorum az çıkarıyor tükürüp az oraya buraya döküyoruz savaş verip içiyorum. Ben enjektörle veriyorum daha kolay oluyor diye yanağının kenarına sıkmaya çalışıyorum
Ne denediysem anlıyor içmek istemiyor ne yapacağım bilmiyorum
Ş

Şeyma Ü.

8 Ağustos 2026 22:26
Beyza Nur
Evet haklılar da çok kötü tadı kokusu, lekesi ayrı dert cidden ama içirmek zorunda olduğumuz için ağlasa da içiriyorum ben de bir an önce yükselse de bıraksak diye diye rabbim yardımcımız olsun hepimizin
B

Beyza N.

8 Ağustos 2026 22:30
Şeyma Üstün
Evet haklılar da çok kötü tadı kokusu, lekesi ayrı dert cidden ama içirmek zorunda olduğumuz için ağlasa da içiriyorum ben de bir an önce yükselse de bıraksak diye diye rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Aminnn
B

Betüllll

8 Ağustos 2026 22:31
Beyza Nur
Bizimki de anlıyordu kokusunu güç bela bir şişe bitirebildik . Sonra bir doktor önerisi ile demiron kids e geçtim biz değeri yükselttik tabi sınıra kadar ben ek olarak demiron kids ile devam ediyorum 1 buçuk yaşına kadar. Bir araştırın isterseniz.
B

Beyza N.

8 Ağustos 2026 22:33
Betüllll
Bizimki de anlıyordu kokusunu güç bela bir şişe bitirebildik . Sonra bir doktor önerisi ile demiron kids e geçtim biz değeri yükselttik tabi sınıra kadar ben ek olarak demiron kids ile devam ediyorum 1 buçuk yaşına kadar. Bir araştırın isterseniz.
Ama bir şişeyi bitirdikten sonra geçtiniz değil mi
B

Betüllll

9 Ağustos 2026 00:27
Beyza Nur
Ama bir şişeyi bitirdikten sonra geçtiniz değil mi
Evet . 2. Şişeye geçemezdim zaten zar zor içti alternatif olarak başka ilaç aramaya başladım. Demiri yükseltici olarak ferro sanol işe yarıyor ama işte çocuklar bi yere kadar içiyor döke saça zar zor içirdik
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir