Evolvia Kullanan Var mı?

412 görüntüleme
D

Dilara L.

8 Şubat 2026 23:34
Arabızda evolvia kullanan var mı? Aptamil prosyneo kullanıyoruz ama içime sinmiyo son haberlerden sonra. Gg kullanamıyoruz keçi sütünü sindermiyor 10,5 aylık kızım. Önce comfort sonra prosyneo kullandık. Hipp için de palm yaşı varmış onu da istemedim. Kullanan var mı Evolvia mama? Bağırsakları çok hassas.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Mart 2026 23:34
Burcu Büşra Öztürk
Sizin süt alerjiniz mi vardı o yüzden mi kullandınız ben bebeğime test yaptırdım negatif çıktı aslında emiyordu bebeğim 8 aylık şu an bir haftadır bıraktı emmeyi sağarak veriyordum o yüzden sütüm azaldı bir haftada mecbur kaldım mama vermeye golden goat verdim bugün kolları falan kızardı keçi sütü dokundu galiba içti diye sevinmiştim oysa ki
Evet bizde süt alerjimiz olduğunu 6. Ayda öğrendik ama kızım doğduğundan beri ne Bebek aknesi geçti ne vücudundaki kuruluk 3 doktora götürdüm hiçbiri ilgilenmedi sonunda arkadaşımın çocuklarını götürdüğü doktora götürdüm o önerdi ver öyle başladı süt alerjisi serüvenimiz

Geçecek inşallah inanıyorum
B

Burcu B. Ö.

10 Mart 2026 23:36
Fatma Albina U
Evet bizde süt alerjimiz olduğunu 6. Ayda öğrendik ama kızım doğduğundan beri ne Bebek aknesi geçti ne vücudundaki kuruluk 3 doktora götürdüm hiçbiri ilgilenmedi sonunda arkadaşımın çocuklarını götürdüğü doktora götürdüm o önerdi ver öyle başladı süt alerjisi serüvenimiz

Geçecek inşallah inanıyorum
Bizim hiç yoktu öyle bişi ek gıdaya geçince vücudu kabardı ben aslında süt ürünü hiç vermedim bebeğime ama doktor senin yediklerinden geçiyor dedi süt diyeti yaptım hala devam etti kuruluk egzaması neyden olduğunu da bulamıyorum yani her şeye ara verip tekrar başladım bir hafta ek gıda vermedim yine oldu sütüm de bitince mecbur kaldım mama vermeye o da kollarına alerji yaptı bugün bakalım evolvuaya alışacak mı merak ediyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir