Evolvia Kullanan Var mı?

214 görüntüleme
D

Dilara L.

8 Şubat 2026 23:34
Arabızda evolvia kullanan var mı? Aptamil prosyneo kullanıyoruz ama içime sinmiyo son haberlerden sonra. Gg kullanamıyoruz keçi sütünü sindermiyor 10,5 aylık kızım. Önce comfort sonra prosyneo kullandık. Hipp için de palm yaşı varmış onu da istemedim. Kullanan var mı Evolvia mama? Bağırsakları çok hassas.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

8 Şubat 2026 23:45
EVOLVİA RP2 kullanıyoruz biz
D

Dilara L.

8 Şubat 2026 23:46
RP 2 nedir NutriPro plus var yeşil kutu o mu? Kabızlık gibi bir durum yarattı mı? Gaz ya da?
D

Duygu Y.

8 Şubat 2026 23:47
Mamamil bebehum baby goat gibi yerli üretim mama tercih etmenizi öneririm dilara hanım.
D

Dilara L.

8 Şubat 2026 23:48
Şimdi baktım laktoz intöleransı içinmiş. Öyle bir tanı almadık ama doğduğundan beri gazdan baya çektik. Normal mama hiç kullanmadık hep comfort ya da prosyneo gibi sindirimi kolay mamalardan gittik. Doktoruna bunu sorayım ben de.
D

Dilara L.

8 Şubat 2026 23:50
Hepsini araştırıyorum Duygu Hanım sanırım bu yerli üretimlerde bizim kullanıcı ve yorum eksiğimiz var.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

8 Şubat 2026 23:56

Dilara L

RP 2 nedir NutriPro plus var yeşil kutu o mu? Kabızlık gibi bir durum yarattı mı? Gaz ya da?

Kızımın süt alerjisi var doktor yazdı bunu eczaneden alıyoruz biz RP2 6 ay ve üstü için
Fatma A. U.

Fatma A. U.

8 Şubat 2026 23:56
Bizim süt alerjimize iyi geldi nerdeyse 2 ay olacak içiyoruz bir sorun olmadı ilk başlarda çok zor alıştı tadını beğenmedi şimdi alıştı içiyor
N

Naz

8 Şubat 2026 23:57
Bir çok mamayı denedim bi ara mama içmek istemedi doktormz evolvia dene onun tadını sevmeyen yok dedi gerçkten de çok sevdi en iyi içerik olarak evolvia bence ama stok sorunu var biz çok zor buluyorduk büyük şehirde yaşıyornz öyle sorununz olmaz ilçedeyiz biz çok madur olduk o yüzden değiştirmk durumnda kaldm onun dışında gönül rahatlğı ile önerrm
Y

Yeter A.

9 Şubat 2026 00:25
Sma dan sonra golden goat goat kullandm gaz sorunu yoktu ama sındırımı cok hızlı ve cabuk acıktırıyordu. Bı ay kullandıktan sonra bugun evolvıa nutrıplus aldm bakalm içti kzım kokusu falan kötü dıyotlardi goldentan sonra onum kokusu hıc 😁inşalla sifa olur ıyı gelır bebegıme. Yerinizde olsam toplatılan mamaları kullanmam. Zaten kullandıklarımzda Allaha emanet inş sorun ckmaz onlarda.
Y

Yeter A.

9 Şubat 2026 00:27
Bu arada bebegınız herhangi inek ve keci sütüne alerjısı yoksa normal evolvıa nutrıplus alacaksnz. RP olam alerjısı olan bebekler için
D

Dilara L.

9 Şubat 2026 09:03
Alerji tanımız yok, prosyneo yu çok rahat kullanıyorduk çok üzüldüm bu haberlere. Üstelik biz de ilçede yaşıyoruz ve zor mama buluyorum hep sipariş yolu gözlüyoruz. Bebehum için de güzel yorumlr var evolvia ikiye ayrılmış durumda. Nasıl karar vericez bilmiyorum.
G

Gizem B.

11 Şubat 2026 02:53
@Fatma Albina U süt alerjisinde bebeğinizde bir belirti oldumu bizim doktorumuzda şüphelendi ama emin değiliz test falan yapılmadı ? Atopik dermatiti var o yüzden şüphelendi sadece
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Şubat 2026 03:20

Dilara L

Hepsini araştırıyorum Duygu Hanım sanırım bu yerli üretimlerde bizim kullanıcı ve yorum eksiğimiz var.

Oğluma 3 ay kadar evolvia kullandım dene yanıl yapmam gerektiği bir dönemdi mamadan genel anlamda kullanan çoğu kişi memnun fakat stok sıkıntısını oldukça çok yaşadım her yerde bulamadım vs sonuç Hipp e geri döndüm yine içlerinde en temizi o benim açımdan
Fatma A. U.

Fatma A. U.

11 Şubat 2026 07:47

Gizem Bezal

@Fatma Albina U süt alerjisinde bebeğinizde bir belirti oldumu bizim doktorumuzda şüphelendi ama emin değiliz test falan yapılmadı ? Atopik dermatiti var o yüzden şüphelendi sadece

Vücudunda kuruluklar vardı kakasında mukus vardı geçmiyordu
D

Dilara L.

11 Şubat 2026 09:23

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Oğluma 3 ay kadar evolvia kullandım dene yanıl yapmam gerektiği bir dönemdi mamadan genel anlamda kullanan çoğu kişi memnun fakat stok sıkıntısını oldukça çok yaşadım her yerde bulamadım vs sonuç Hipp e geri döndüm yine içlerinde en temizi o benim açımdan

Hipp de düşündük ama içinde Palm yağı olduğunu öğrenince ona hiç geçmedim ben
İ

İlkin D.

11 Şubat 2026 09:45
Dilara Hanım bizde sma comfort kullanıyorduk kızım da aynı bebeğiniz gibi hassas. Biz bir çok mama denedik. Aptamil prosyneo kızımda çok gaz yaptı. Bir o kadar gaz atmasına rağmen bir o kadar da kıvrandırdı. Evolvia son çaremdi kullandık fışkırarak kustu. Son çare gönlüm ve vicdanım hiç rahat olmayarak doktorumuzunda geçelim demesiyle sma comforta geri döndük.
D

Dilara L.

15 Şubat 2026 10:19
Aslında aptamil prsyneo ve sma comfort şuan bulunduğu konum açısından aynı İlkim Hanım içiniz rahat olsun elinizden geleni yapmışsınız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir