Eşlerinizin Davranışı Nasıl?

375 görüntüleme
B

Buket ..

22 Ocak 2026 10:34
Aile içi ilişki ile ilgili bir şey merak ediyorum.

Bebeğim 9 aylık, 9 aydan beridir eşimden gece hic destek beklemedim sadece gece uykusuna geçemediği zamanlarda bir kaç kez uyuttu. Doğumdan sonra da uykusu bölünmesin diye hep salonda uyudu. Dün bebeğim ilk kez çok zorlandı ve 12 buçuktan 5e kadar uyanık kaldı çok agladi ve ben ilk kez eşimi uykusundan uyandırıp yardımcı olmasını istedim ama bana kızdı, bağırdı ve yardımcı olmadı. Sabah 5e doğru cok ağladığı için geldi ve öyle uyuttu. Ağlamasından uyumamasindan da beni suçladı yani ben merak ediyorum arada anlaşmazlıklar tabi ki olabilir ama siz böyle bir durumla karşılaştığınızda eşleriniz ne yapıyor? Gece çok üzüldüm yaşadığım şeye zaten doğumdan sonra da aramız bozuldu benimde onunda sinirleri çok bozuldu
B

Buket ..

22 Ocak 2026 22:02

Emine Süzen

@Buket Buket Hanım bir anlık öfkeyle öyle yazdım kusura bakmayın . Çünkü aynı durumun benzerini bende yaşıyorum. İlk başlarda eşimde oturma odasında uyuyordu , daha doğrusu uyuyakalıyordu kendi cümlesiyle . Bende yıktım ortalığı tek başıma mı yaptım çocuğu diye . Ne kavgalar ettik . Şu an bizimle kalıyor ama hala daha bazen oturma odasında uyuyakalıyor kaldırıyorum asla huzur vermiyorum valla . Çünkü asla yaranamazsınız. Önce eşim diye asla düşünme . Önce sen . Sen iyiysen evdeki herkes iyi . Sen kötüysen eğer eşinde iyi olmayacak kardeşim yapacak bir şey yok . Bu arada bende hep diyorum Boşayacam kocayı diye . Her şeyin bir bedeli var. Eminimki eşlerimiz çalışırken bizim kadar yorulmuyor . Ki benim bebeğim gündüz asla uyumuyor . Beslenmesi de problem . Gecemiz gündüzümüz yok. Bir zahmet yardımcı olacaklar . Olmuyorlarsa da boşarız gider anasını satayım. Kendine çok iyi bak . Çok değerlisin unutma ❤️

Bir anlık öfkeyle söylenmişte olsa yaşatılan şeylerin bir sonucu. Eğer durumlar el verirse ve bu iyi gelecekse her iki tarafa da çocuğa da oturup konuşulur ama öncelik birlik olmayı öğrenebilmek hepimiz çok değerliyiz çok teşekkür ederim ❤️
B

Buket ..

22 Ocak 2026 22:05

Zümrete Aksünger

Galiba benim de en büyük hatam elime kıyamam. Sırf yorgun diye uykusuz kalmasın dedim şimdi bebek ağlayınca direkt salona geçip yatıyor. Beş dk ilgileniyor o da sadece oyun yoksa hiçbir kişisel ihtiyacı karşılaması yok ağlayıp susturması yok. Hep ben hep ben

Benimde oyle valla bezini değiştirirken bile koşullu kaka varsa ben yapmalıyım ben yıkamalıyım ben giydirmeliyim ağladığında sakinleştirmesi için çocuğun katılması gerekiyor çok zor çok
E

Emel

22 Ocak 2026 22:16
Bosan abla ben arkandayım boylelerinin anneyede cocuga da bir yarari olmaz amca zarar bunlar ben ayrıldım hayat kalitem arttı bebegim 9 aylık 3 ay once ayrıldık emin ol tek basına olmak o varken destek gorememekten daha iyi bebege baksın dıye onunla ettiğimiz kavgaların siniri stresi bebege geciyor cunku eger maddi ozgurlugun varsa Bosan ve bebegin ile tek yasa evde enerjini somuren biri olmayınca her seye enerjin yetiyor
L

Leyla.ekin

23 Ocak 2026 02:55
Acıkcası biz doğumdan sonrakı 3 gunden sonra 2 hafta ayrı yattık eşimle eşimin babalık izni 2 haftaydı baktım aynı odada hem gece hem gunduz ikimiz de perişan oluyoruz eşime farkşı odada yatalım gece sen dinlen gunduz ben dinlenirim dedim ama gece cok huzursuz oldugunda yine de eşimi uyandırırdım, hiç bişi demezdi ve gercekten daha az zorlandık.. o 2 hafta suan 3 aylık bebeğimiz işten geldiğinde direk alır hatun sen bi rahat rahat kahve iç der ben de sen yoruldun dinlen biraz derim ama dinlemez ben de babasıyım sonucta der ha bunu kendinizi kötü hissetmeniz için yazmıyorum.. suan bile gece cok uyandıgında ben off dediğim an kalkar ver ben bakayım der ama ilk 3 gun ben 3 defa kalkıyosam o bir defa kalkıyodu birbirimize dinlenmek için alan açınca duzeldi bişiler.. ki o 3 gun agzından burnundan getirdim 😅 biz sesimizi cıkarmadıgımız surece tepemize cıkıyolar bunu kabul etmek lazım zaten yetişiyo herseye deyim kendilerini bir kenara cekiyolar ben buna musade etmedim yanlıs anlamayın ama biraz sızde de hata var bastan agzına tukurecektınız 🤣🤣🤣 baya argo oldu ama gece gece okuyunca sartellerimi attırdı eşiniz..bi işe yaramıyolar sonra da biz dırdırcı oluyoz kadınlar olarak
R

Rabia T.

23 Ocak 2026 06:17
Kısacası babalık yapmayı yardım görüyor eşiniz hatta bir lütfu olarak görüyor… şuan sabaha karşı 6 gibi yazıyorum şimdi bugün aşı olduk 2 aylık huzursuzluk var Eşim polis memuru doğuda görev yapıyor 4 gündür üst üste gece gündüz çalışıyor ona rağmen 3 gibi ağladığında kalktı kalkcam dedim uyuya kalmışım 5 e kdar ilgilenmiş sağolsun… buna nokta koymalısın bnce vicdanı varsa oda senin nasıl yorulduğunu ygörmeli görmüyorsa o bebeğin yalnızca senin bebeğin olmadığını anlaması lazım…

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir