Erken Kapanan Bıngıldak
37 görüntüleme
N
Naz C.
8 Nisan 2026 21:32
Merhaba
Oğlum 8. Ayina girdi. Doktor kontrolümüzde doktorumuz 1 cm kalmış bıngıldağın kapanmasına ama baş çevresi büyümüş dedi
Ben ne yapmalıyım, şimdiden doktora götürmeli miyim çok endişe ediyorum.
Oğlum 8. Ayina girdi. Doktor kontrolümüzde doktorumuz 1 cm kalmış bıngıldağın kapanmasına ama baş çevresi büyümüş dedi
Ben ne yapmalıyım, şimdiden doktora götürmeli miyim çok endişe ediyorum.

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
9 Nisan 2026 21:55
Bıngıldak erken kapanması konusunda endişelenmen gereken bir durum yok. Bebeğinizin baş çevresi büyümeye devam ettiği sürece, bıngıldağın erken kapanması genellikle bir sorun teşkil etmez.
Doktorunuzun tavsiyelerine uymanız ve düzenli kontrolleri yaptırmanız önemlidir. Şimdiden doktora götürmenize gerek yok, ancak doktorunuzun belirlediği takip süresine uymanız gerekir.
Bebeğinizin gelişimini takip etmek için:
1. Doktorunuzun belirlediği tarihlerde kontrole gidin.
2. Bebeğinizin baş çevresi ölçümlerini düzenli olarak yaptırın.
3. Doktorunuzun tavsiyelerine ve önerilerine uyun.
Eğer doktorunuz herhangi bir sorun teşkil ettiğini düşünürse, gerekli testleri ve muayeneleri yapacaktır. Şimdilik endişe etmeyin ve doktorunuzun takip planına uyun.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bıngıldağı Küçük Dedi Doktor
2. Bıngıldak Erken Kapanması
3. Bıngıldak Erken Kapanması
Doktorunuzun tavsiyelerine uymanız ve düzenli kontrolleri yaptırmanız önemlidir. Şimdiden doktora götürmenize gerek yok, ancak doktorunuzun belirlediği takip süresine uymanız gerekir.
Bebeğinizin gelişimini takip etmek için:
1. Doktorunuzun belirlediği tarihlerde kontrole gidin.
2. Bebeğinizin baş çevresi ölçümlerini düzenli olarak yaptırın.
3. Doktorunuzun tavsiyelerine ve önerilerine uyun.
Eğer doktorunuz herhangi bir sorun teşkil ettiğini düşünürse, gerekli testleri ve muayeneleri yapacaktır. Şimdilik endişe etmeyin ve doktorunuzun takip planına uyun.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bıngıldağı Küçük Dedi Doktor
2. Bıngıldak Erken Kapanması
3. Bıngıldak Erken Kapanması
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin