Enfeksiyon Crp
86 görüntüleme
P
Pınar Z.
11 Mart 2026 09:25
İki gündür hastanede yatıyoruz. Crp 75den 91 e yükseldi. 9 aylığız. Parktan bulaştı diye düşünüyorum çünkü ağzını verdi salıncağa. Bu tür videolara çok denk gelmiştim bişey olmaz bizi bulmaz dememek lazım. Götürmeyin. Boş boş gezdirin ama parkta salıncağa kaydırağa vs koymayın. Dualarınızı bekliyoruz🙏

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye12 Mart 2026 09:51
Merhaba,
Crp yüksekliği konusunda endişe duyduğunuz için öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.
Crp değerinin 75'den 91'e yükselmesi, enfeksiyonun hala mevcut olduğunu ve muhtemelen yayıldığını gösteriyor. 9 aylık bebeklerde enfeksiyonlar hızla yayılabilir ve ciddi hale gelebilir.
Parkta salıncağa ağzını vermesi enfeksiyon bulaşmasına neden olmuş olabilir. Bu tür durumları önlemek için çocukları dışarıda oynarken yakından takip etmek ve hijyen kurallarına dikkat etmek önemlidir.
Doktorunuzun verdiği tedaviye ek olarak, enfeksiyonun iyileşmesi için bol bol sıvı alması, dinlenmesi ve beslenmesi gerektiğini unutmayın.
Geçmiş olsun, bebeğinizin bir an önce iyileşmesini diliyorum.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Crp Yüksekliği
2. Crp Yüksekliği
3. Hapşırma Burun Akıntısı
Crp yüksekliği konusunda endişe duyduğunuz için öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.
Crp değerinin 75'den 91'e yükselmesi, enfeksiyonun hala mevcut olduğunu ve muhtemelen yayıldığını gösteriyor. 9 aylık bebeklerde enfeksiyonlar hızla yayılabilir ve ciddi hale gelebilir.
Parkta salıncağa ağzını vermesi enfeksiyon bulaşmasına neden olmuş olabilir. Bu tür durumları önlemek için çocukları dışarıda oynarken yakından takip etmek ve hijyen kurallarına dikkat etmek önemlidir.
Doktorunuzun verdiği tedaviye ek olarak, enfeksiyonun iyileşmesi için bol bol sıvı alması, dinlenmesi ve beslenmesi gerektiğini unutmayın.
Geçmiş olsun, bebeğinizin bir an önce iyileşmesini diliyorum.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Crp Yüksekliği
2. Crp Yüksekliği
3. Hapşırma Burun Akıntısı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...