Hapşırma Burun Akıntısı

18 görüntüleme
E

Emel Y.

6 Mart 2026 03:28
7 aylık bebeğim var hapşırma şeffaf burun akıntısı başladı ateş yok emmesi iyi sserum fizyolojikle açıyorum

Bu durım ne zamn düzelir ne zaman doktora gidilmeli

İn
S

Sena S.

6 Mart 2026 04:04
Bizde geçen ay atlattık benden bulaştı artı olarak öksürük vardı ateş yoktu dediğiniz gibi. telaş etmeyin burnunu açmanız önemli ciğerlere inmemesi açısından. Bol bol emzirin anne sütü bağışıklık için inanılmaz bi kalkanmış çok net anladım üç dört gün içinde geçiverdi bizimki. Doktora da gittim calpol yazdı ateşlenirse hemen getirme hastaneler daha çok mikrop yuvası 38 üstüne çıkarsa kıyafetlerini çıkar ılık duşa sok bekle baktın yükseliyor getir dedi yine de içiniz rahatlasın isterseniz götürün göğüs hırıltısı varsa dikkatli olmakta fayda var herkes rsv geçiriyor Allah korusun geçmiş olsun
E

Emel Y.

6 Mart 2026 04:50
Teşeğr ederim dönüş yaptınız için calpol Hemen verdiniz mi hemen götğrmeyi düşünmüyorum dediğniz gibi hastaneler daha kötü burun trmizliği nebul yapıcam 2 3 geçmezsse öksürük veya ateş olursa götürmeyi düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir