Emzirme Sürecinde Lazer
267 görüntüleme

Ayşin Ö.
8 Haziran 2026 00:10
Merhaba bebeğim 2. Ayını doldurdu, gebelikten önce ıpl lazerimle evde atışlar yapmaya başlamıştım ve sonuç alıyordum gebe kalınca bıraktım. Şimdi ne zaman başlamak doğru olur, emzirirken ıpl işe yarar mı acaba ?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye8 Haziran 2026 00:45
zirme sürecinde lazer epilasyon ile ilgili birkaç noktayı göz önünde bulundurmanız gerekir. Genel olarak, emziren annelere lazer epilasyon önerilmez, çünkü hormonal değişiklikler nedeniyle tüy yapısı ve cilt hassasiyeti değişebilir.
B 2 aylık ve emziriyorsunuz. Lazer epun emzirme sürec hakkında karar vermeden önce hususları dikkate al Hormşiklikler: Em döneminde, vücuttaki hormon değişkenlik gösterir. Bu durum, lazer epilasyon ve güvenliğiniebilir.
Hassasiyeti: Emzirme sürecinde cilt daha hass. Lazer epilasyon, hassas ciltlerdeşe veya diğer istenmeyen neden olabilir.
azer Epilasyonun Etkinliği*: Hormonal değişikliküy büyümesi vemesi değişebilir. Bu, lazer epilasyonun etkinliğini azaltabilir.
Genelelere göre, emzirme süreci sona erdikten sonra,ğiniz 6 ay veya olduğunda ve emzirikten sonra lazer ep işlemine başlamak en iyisi olabilir.
Bunun, eğer acele ed ve doktorunuz veya bir uzmandan onay almışsanız, ev tipi IPL lazer cihazları ile düşük enerjili ayarlarda
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. İpl Lazer
2. Emzirme ve Lazer
3. Emzirme - Lazer
B 2 aylık ve emziriyorsunuz. Lazer epun emzirme sürec hakkında karar vermeden önce hususları dikkate al Hormşiklikler: Em döneminde, vücuttaki hormon değişkenlik gösterir. Bu durum, lazer epilasyon ve güvenliğiniebilir.
Hassasiyeti: Emzirme sürecinde cilt daha hass. Lazer epilasyon, hassas ciltlerdeşe veya diğer istenmeyen neden olabilir.
azer Epilasyonun Etkinliği*: Hormonal değişikliküy büyümesi vemesi değişebilir. Bu, lazer epilasyonun etkinliğini azaltabilir.
Genelelere göre, emzirme süreci sona erdikten sonra,ğiniz 6 ay veya olduğunda ve emzirikten sonra lazer ep işlemine başlamak en iyisi olabilir.
Bunun, eğer acele ed ve doktorunuz veya bir uzmandan onay almışsanız, ev tipi IPL lazer cihazları ile düşük enerjili ayarlarda
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. İpl Lazer
2. Emzirme ve Lazer
3. Emzirme - Lazer
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...