İpl Lazer

85 görüntüleme
B

Buket A.

23 Haziran 2025 08:00
6 aylık bebişim var emziriyorum ev tipi ipl lazer cihazı aldım yapmak istiyorum bir sıkıntı olur mı
B

Beyza T.

24 Haziran 2025 16:34
Hamileler için sakıncalı ama emzirenler için bir sıkıntı yok diye biliyorum benim de bebeğim 6 aylık olmak üzere bende araştırıyorum almak istiyorum siz yeni mi aldınız hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz
İ

İpek Ö.

25 Haziran 2025 04:04
Bende kullanıyorum 5 bucuk aylık bebegim bu ay yeni basladım bir sorun olmayacagı söylendi bebekle ilgili hiç sıkıntı yok zaten emmesiyle alakalı degil sadece bizim yani annenin 6. Aya kadar yasanan hormonal degisimler sebebiyle 6 aydan sonra kullanılması öneriliyor regl senebiyle kıl miktarından artıs vs görülebildigi için hormanal sebepten dolayı yani eger regl olabildiyseniz bence baslayabilirsiniz philips lumea önerebilirim dökülme yapmıyor ama kıl niktarından azalma ve geç çıkarmada basarılı
B

Buket A.

25 Haziran 2025 06:19
Beyza hanım ben bir fenomeni takip ediyorum @badesnews diye onun önerilerini beğenirim o Pirantech in ipl cihazını önermişti aldım kullanan arkadaşım da olunca ve o da memnun olunca aldım ama daha kullanmadım ben o yüzden bir şey diyemeyeceğim
B

Buket A.

25 Haziran 2025 06:20
İpek hanım evet regl oldum 2 aydır oluyorum o zaman ben de başlayayım ben Pirantech aldım bilmiyorum hiç duydunuz mu bu markayı ve cihazı
İ

İpek Ö.

25 Haziran 2025 06:22
Yok onu duymadım buket hanım ama evet baslayabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir