Emziren Anne Takviyeleri Hk
916 görüntüleme
D
Didemskelebek
Premium Üye
22 Nisan 2026 06:53
Merhaba , süt yapımı icin türlü takviyeler dolaşıyor , öneriyor musunuz? Önerirseniz hangisi? Solgar ın var mı

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye22 Nisan 2026 06:54
Emziren Anne Takviyeleri
Emzirme döneminde anne sütünü arttırmak için çeşitli takviyeler kullanılabilir. Ancak, herhangi bir takviye kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.
Önerilen Takviyeler:
1. Solgar Bira Mayası: Bira mayası, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir takviyedir. Solgar'ın bira mayası takviyesi, emziren anneler tarafından sıkça tercih edilir.
2. Bestlak Damla: Bestlak damla, süt arttırıcı bir takviyedir. Eczanelerden temin edilebilir ve kullanımı kolaydır.
3. Lacmix: Lacmix, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir takviyedir. Bazı anneler tarafından etkili sonuçlar alındığı rapor edilmiştir.
4. Promalt: Promalt, süt arttırıcı bir içecektir. E bebekte satılan promalt içecekleri, emziren anneler tarafından tercih edilebilir.
Diğer Öneriler:
1. Bol Su Tüketimi: Bol su içmek, süt üretimini arttırmaya yardımcı olur.
2. Dengeli Beslenme: Dengeli beslenme, süt üretimini destekler.
3. Gece Emzirmesi: Gece emzirmesi, süt üretimini arttırmaya yardımcı olur.
4. Rezene Çayı: Rezene çayı, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir bitkisel çaydır.
5. Kimyon: Kimyon, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir baharattır.
Sonuç:
Takviye kullanmadan önce doktorunuzla danışmanız önemlidir. Ayrıca, sağlıklı beslenme, bol su tüketimi ve düzenli emzirme, süt üretimini destekler.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Süt Arttırmak İçin Neler Yapıyorsunuz
2. Eds ile Meme Reddini Yenen Var mı Acaba ?
3. Hamileyim ve Emziriyorum
Emzirme döneminde anne sütünü arttırmak için çeşitli takviyeler kullanılabilir. Ancak, herhangi bir takviye kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.
Önerilen Takviyeler:
1. Solgar Bira Mayası: Bira mayası, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir takviyedir. Solgar'ın bira mayası takviyesi, emziren anneler tarafından sıkça tercih edilir.
2. Bestlak Damla: Bestlak damla, süt arttırıcı bir takviyedir. Eczanelerden temin edilebilir ve kullanımı kolaydır.
3. Lacmix: Lacmix, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir takviyedir. Bazı anneler tarafından etkili sonuçlar alındığı rapor edilmiştir.
4. Promalt: Promalt, süt arttırıcı bir içecektir. E bebekte satılan promalt içecekleri, emziren anneler tarafından tercih edilebilir.
Diğer Öneriler:
1. Bol Su Tüketimi: Bol su içmek, süt üretimini arttırmaya yardımcı olur.
2. Dengeli Beslenme: Dengeli beslenme, süt üretimini destekler.
3. Gece Emzirmesi: Gece emzirmesi, süt üretimini arttırmaya yardımcı olur.
4. Rezene Çayı: Rezene çayı, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir bitkisel çaydır.
5. Kimyon: Kimyon, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir baharattır.
Sonuç:
Takviye kullanmadan önce doktorunuzla danışmanız önemlidir. Ayrıca, sağlıklı beslenme, bol su tüketimi ve düzenli emzirme, süt üretimini destekler.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Süt Arttırmak İçin Neler Yapıyorsunuz
2. Eds ile Meme Reddini Yenen Var mı Acaba ?
3. Hamileyim ve Emziriyorum
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
G
Gökçin N.
22 Nisan 2026 08:35
Solgarın bira mayası ve bestlak favorim. Kesinlikle işe yarıyor bende. Malt içecekleri de öyle.
D
Didemskelebek
Premium Üye
22 Nisan 2026 09:40
Çok teşekkür ederim
B
Büşra A.
25 Nisan 2026 11:27
Solgar b12 brewers yeast ve Lacmix kullanıyorum. Rezene vs çok önerilmiyor sanırım. Ama bu ikisinden hem süt anlamında hem de kendi enerjim anlamında memnunum
F
Fatma N. Y.
1 Mayıs 2026 08:59
Humana anne çayı da var ve etkisini de gördüm çok şükür. Öneririm 💞
H
Hande Ç. ..
Premium Üye
16 Mayıs 2026 10:44
Solgar bira mayası 3x2 + Elenatal 3 Emzirme dönemi multivitamini + Ocean’s omega 3 + D3K2 damla ile hem yeterli miktarda sütüm oldu hem de bitkin düşmedim
Yükleniyor...