Emziren Anne Takviyeleri Hk

916 görüntüleme
D

Didemskelebek

Premium Üye
22 Nisan 2026 06:53
Merhaba , süt yapımı icin türlü takviyeler dolaşıyor , öneriyor musunuz? Önerirseniz hangisi? Solgar ın var mı
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
22 Nisan 2026 06:54
Emziren Anne Takviyeleri

Emzirme döneminde anne sütünü arttırmak için çeşitli takviyeler kullanılabilir. Ancak, herhangi bir takviye kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.

Önerilen Takviyeler:

1. Solgar Bira Mayası: Bira mayası, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir takviyedir. Solgar'ın bira mayası takviyesi, emziren anneler tarafından sıkça tercih edilir.
2. Bestlak Damla: Bestlak damla, süt arttırıcı bir takviyedir. Eczanelerden temin edilebilir ve kullanımı kolaydır.
3. Lacmix: Lacmix, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir takviyedir. Bazı anneler tarafından etkili sonuçlar alındığı rapor edilmiştir.
4. Promalt: Promalt, süt arttırıcı bir içecektir. E bebekte satılan promalt içecekleri, emziren anneler tarafından tercih edilebilir.

Diğer Öneriler:

1. Bol Su Tüketimi: Bol su içmek, süt üretimini arttırmaya yardımcı olur.
2. Dengeli Beslenme: Dengeli beslenme, süt üretimini destekler.
3. Gece Emzirmesi: Gece emzirmesi, süt üretimini arttırmaya yardımcı olur.
4. Rezene Çayı: Rezene çayı, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir bitkisel çaydır.
5. Kimyon: Kimyon, süt üretimini arttırmaya yardımcı olan bir baharattır.

Sonuç:

Takviye kullanmadan önce doktorunuzla danışmanız önemlidir. Ayrıca, sağlıklı beslenme, bol su tüketimi ve düzenli emzirme, süt üretimini destekler.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Süt Arttırmak İçin Neler Yapıyorsunuz
2. Eds ile Meme Reddini Yenen Var mı Acaba ?
3. Hamileyim ve Emziriyorum
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
G

Gökçin N.

22 Nisan 2026 08:35
Solgarın bira mayası ve bestlak favorim. Kesinlikle işe yarıyor bende. Malt içecekleri de öyle.
D

Didemskelebek

Premium Üye
22 Nisan 2026 09:40
Çok teşekkür ederim
B

Büşra A.

25 Nisan 2026 11:27
Solgar b12 brewers yeast ve Lacmix kullanıyorum. Rezene vs çok önerilmiyor sanırım. Ama bu ikisinden hem süt anlamında hem de kendi enerjim anlamında memnunum
F

Fatma N. Y.

1 Mayıs 2026 08:59
Humana anne çayı da var ve etkisini de gördüm çok şükür. Öneririm 💞
H

Hande Ç. ..

Premium Üye
16 Mayıs 2026 10:44
Solgar bira mayası 3x2 + Elenatal 3 Emzirme dönemi multivitamini + Ocean’s omega 3 + D3K2 damla ile hem yeterli miktarda sütüm oldu hem de bitkin düşmedim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir