Eds ile Meme Reddini Yenen Var mı Acaba ?
114 görüntüleme
G
G. Ç.
14 Şubat 2026 21:48
Bebeğim 4.5 aylık ve 2 aydır meme reddi yaşıyoruz sağımla besliyorum ve çok yoruldum artık gücüm kalmadı bir sürü şey denedm acaba eds deneyimleyen işe yarayan var mı diye merak ettim.
G
Gül Ş.
14 Şubat 2026 22:04
Doğduğunda sütüm yoktu meme ucumu tutamıyordu mama başladılar direkt 1 hafta uğraştım emziremedim sarılık oldu sürekli sağmaya başladım çok yorucu oluyor sarılıktan çıktıktan sonra sürekli denemeye çalıştım eds ile bir süre sonra alıştı ama zorlu bir süreçti kolaylıklar diliyorum inşallah atlatırsınız
O
Ozlem
14 Şubat 2026 22:08
Denemeye çalıstım edsyi şans eseri 2 kere tutabildi ama çok uğraştım sonrası gelmedi bıraktım denemeyi. Denediğimde 3.5 4 aylıktı. Farkındalığı arttığı için tutması zor olur dediler öylede oldu maalesef. Zorlu bir süreç gerçekten Allah yardımcınız olsun 🫶🏻
G
G. Ç.
14 Şubat 2026 22:10
Denemeye çalıstım edsyi şans eseri 2 kere tutabildi ama çok uğraştım sonrası gelmedi bıraktım denemeyi. Denediğimde 3.5 4 aylıktı. Farkındalığı arttığı için tutması zor olur dediler öylede oldu maalesef. Zorlu bir süreç gerçekten Allah yardımcınız olsun 🫶🏻
G
G. Ç.
14 Şubat 2026 22:10
Doğduğunda sütüm yoktu meme ucumu tutamıyordu mama başladılar direkt 1 hafta uğraştım emziremedim sarılık oldu sürekli sağmaya başladım çok yorucu oluyor sarılıktan çıktıktan sonra sürekli denemeye çalıştım eds ile bir süre sonra alıştı ama zorlu bir süreçti kolaylıklar diliyorum inşallah atlatırsınız
O
Ozlem
14 Şubat 2026 22:15
Siz düzeltiniz mi acaba memeye dönebildi mi bebeğiniz
S
Selin E.
14 Şubat 2026 22:23
Bende döndüremedim neler denedim. Olmayınca olmuyor
G
G. Ç.
14 Şubat 2026 22:28
Dönmedi maalesef çok uğraştım her şeyi denedim aklınıza gelebilecek. 2 aylıkken başlamıştı. Psikolojimi bozmaya başladı çok yoruldum 5 aylıktan itibaren sağarak beslemeye başladım.
G
G. Ç.
14 Şubat 2026 22:34
Bende döndüremedim neler denedim. Olmayınca olmuyor
O
Ozlem
14 Şubat 2026 22:38
Bende sağım yapıyorum ama sütümde azalmaya başladı maalesef artırmak için uğraşıyorm ama buna en güzel fayda emzirmek .gerçekten sağım çok yorucu yetişemiyorum dinleyemiyormda çok yoruldum sağımdanda her yolu deniyorum bakalım
G
G. Ç.
14 Şubat 2026 22:58
fiziksel yorgunluğu geçtim psikolojik olarak çok yoruyor sağım. Gegi anne çayı kullanıyorum solgarın b12 si var onları kullanıyorum ben takviye olarak. Belki değerleriniz düştü düşük olanı yerine koyarsanız belki faydası olur. Ek gıdayla birlikte biraz daha rahatlarsınız ilerleyen zamanlarda kolaylıklar diliyorum