Emzik 🍼 Avent? Bibs?

437 görüntüleme
Y

Yasemin ..

21 Ocak 2026 00:50
Mrblar. Kızım 1 ay 6 günlük. Sürekli memede duruyor. Memede sakinleşiyor. Memede uyuyor. Bu da ister istemez beni çok yıpratıyor. 1 aydır hiç gece uykum yok diyebilirim. Serseme döndüm. O yüzden en azından geceleri belli bir süre emzik vermek istiyorum ama tutmamasından korkuyorum. Aventi her bebek tutuyor diye bi genelleme okudum internette. Bu doğru mu acaba? Bibs in kauçuk uçlu olanlarını da öneren var? Aranızda bu markaları kullanıp memnun kalan var mı acaba? Bi de wee babyinin damaklı emziğini verdim 2 3 kez ama onu kabul etmedi.
B

Betül ..

23 Ocak 2026 16:22
Yeşim
Tutmadı 🥹
Yaa tüh ara ara deneyin yine siz belki tutar
İ

İlknur

3 Şubat 2026 02:29
Bende bıbs aldım ilk klasik uçlardan top olmayandan tutmadı daha sonra avent soft aldık onuda tutmadı (biberonla uyuya kalan 2 aylık bir bebek) bence emzikle alakalı değil bu durum bebekle alakalı deneyerek göreceksiniz,ama tutmaması bence daha güzel sizin için yorucuda olsa gerçekten emzikler damak anatomisini çok etkiliyor ve doktorlar kesinlikle önermiyor kendi doktorumda dahil buna
G

Gökçe N. B.

3 Şubat 2026 22:04
Benim oğlumda wee baby nin emziğini tutmadı ama aventin tekte tuttu bebekten bebeğe değişiyor tabii de deneyerek görebilirsiniz ancak
Y

Yasemin ..

3 Şubat 2026 22:07
Bibs aldım tutmadı  aventte almadım henüz. 48 gümlük şuan. Şu saatten sonra emzik kabul etmez sana alıştı diyolar bilemiyorum
P

Pınar B.

4 Şubat 2026 00:12
Benim kızım da Bibs tuttu aventi sevmedi
P

Pınar B.

4 Şubat 2026 00:13
Asıl bir aydan sonra tutmaya başlıyorlar zaten öncesi hem emme refleksi az hemde meme reddi olacağından bir aydan sonra vermek daha doğru
G

Gizem

4 Şubat 2026 10:46
avent ultra air kullanıyor doğduğunda vermiştim 6 aylık hâlâ kullanıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir