Emzik 🍼 Avent? Bibs?
178 görüntüleme
Y
Yasemin ..
20 Ocak 2026 21:50
Mrblar. Kızım 1 ay 6 günlük. Sürekli memede duruyor. Memede sakinleşiyor. Memede uyuyor. Bu da ister istemez beni çok yıpratıyor. 1 aydır hiç gece uykum yok diyebilirim. Serseme döndüm. O yüzden en azından geceleri belli bir süre emzik vermek istiyorum ama tutmamasından korkuyorum. Aventi her bebek tutuyor diye bi genelleme okudum internette. Bu doğru mu acaba? Bibs in kauçuk uçlu olanlarını da öneren var? Aranızda bu markaları kullanıp memnun kalan var mı acaba? Bi de wee babyinin damaklı emziğini verdim 2 3 kez ama onu kabul etmedi.
N
Nazlı A.
20 Ocak 2026 22:03
Ben bebeğim 15 günlükken avent verdim ve kabul etmeti garanti tutar gözüyle bakmayın
T
Tuğba B. ..
20 Ocak 2026 22:19
Ben bebeğim 3günlükken wee verdim [tuttu.sonra](tuttu.sonra) avente geçtim onuda [sevdi.iyi](sevdi.iyi) ki diyorum uykuya çabuk geçmesini sağlıyor uyuduktan sonra alıyorum ağzından
N
Nur
20 Ocak 2026 22:24
Benim de oğlum 1 Ay 10 günlük aventi kullanıyorum memnunum. Uyku geçişlerinde kullanıyorum bende
Y
Yasemin ..
20 Ocak 2026 22:25
Benim de oğlum 1 Ay 10 günlük aventi kullanıyorum memnunum. Uyku geçişlerinde kullanıyorum bende
B
Betül ..
20 Ocak 2026 23:06
Benim bebiş sadece Dr browns silikon emziği tuttu mesela
Y
Yeşim
21 Ocak 2026 00:44
Ben ilk ay avent vermiştim çok seviyordu uykuda çok işe yarıyordu. iki aylık gibi aniden bırakmaya karar verdi sonra başka başka markalar da denedim hiç birini tutmuyor. 3 ayı geçti arada deniyorum bi umut yok nefret ediyor resmn. Ondan markadan ziyade bebekle alakalı bu emzik işi ama avent ile başlamak mantıklı bence.
B
Betül ..
21 Ocak 2026 00:58
Ben ilk ay avent vermiştim çok seviyordu uykuda çok işe yarıyordu. iki aylık gibi aniden bırakmaya karar verdi sonra başka başka markalar da denedim hiç birini tutmuyor. 3 ayı geçti arada deniyorum bi umut yok nefret ediyor resmn. Ondan markadan ziyade bebekle alakalı bu emzik işi ama avent ile başlamak mantıklı bence.
Y
Yeşim
21 Ocak 2026 01:24
Birebir aynısını yaşadım ve dediğim emziği tuttu sadece hatta burada başka bir anne de tavsiyemle denedi ve bebişi emziği tuttu

Gönül A.
21 Ocak 2026 01:45
Benim oğlum 4 aylık doğduğunda avent 0-2 ay olanı aldım, önce öğürdü tutmadı. Israrla tekrar tekrar denedim ve tuttu. Daha sonra beni bırakır acıkırsa anlamam endişesiyle ve düşük doğum kilosu sebebiyle her defasında memem ağzında olsun iki gramda olsa süt gitsin dedim ve emziği de bıraktık. Sadece 2 hafta tuttu. Şimdi de ara sıra mecbur kalırsam tutturmaya çalışıyorum. Tutmuyor.
N
Nur
21 Ocak 2026 04:52
Doğduktan bir iki hafta sonra verdim ben
B
Betül ..
21 Ocak 2026 05:42
Yaaa dediğiniz emzik sepetimde duruyor. Vazgeçmiştim artık boş boş para harcıyorum boşver almıyorum demiştim. Şimdi bir umut verdiniz bana sipariş vereceğim 😅
İ
İpek B. Z.
21 Ocak 2026 06:20
Ben bebeğim 3günlükken wee verdim [tuttu.sonra](tuttu.sonra) avente geçtim onuda [sevdi.iyi](sevdi.iyi) ki diyorum uykuya çabuk geçmesini sağlıyor uyuduktan sonra alıyorum ağzından
Y
Yeşim
21 Ocak 2026 07:37
Ben de baya bir süre sepetimde tutmuştum bu kadar aynısı olur bence son şans olarak bi deneyin derimm
B
Betül ..
21 Ocak 2026 07:39
Aldıım bakalım 😅
T
Tuğba B. ..
21 Ocak 2026 09:53
Uyuyunca almayin agzindan Tugba Hanım, Osman Hoca ani bebek ölümlerini bile engelliyor emzik diyor. Uykuda daha cok işe yarıyor aslında.
G
Gizem G.
21 Ocak 2026 09:57
İkizlerime bir çok emzik denedim ama philips avent olanı kabul ettiler. Onu da kabul ettirmek için 3 gün uğraştık. Ucunu anne sütünü batırın, o ittikçe sizde vermeye devam edin tabi ki nazikçe :). Biz başlarında bekledik ve sürekli denedik yılmadan. Israrlı olduğunuzu anlayınca pes edecektir. En azından bizimkiler öyle yapmıştı belki yardımcı olur.
Y
Yasemin ..
21 Ocak 2026 10:03
Aldıım bakalım 😅