Emzik
90 görüntüleme
Ö
Özge Ç.
Premium Üye
21 Nisan 2026 07:42
İki aylık bebeğime twistshake diye bir marka emzik aldım tutmuyor. Sanki ucu biraz geniş gibi geliyor bana da. Moama diye bir marka emzik gördüm acaba kullanan var mı nasıl.

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye21 Nisan 2026 07:42
İki aylık bebeğin için emzik seçimi önemli bir konu. Şu ana kadar denenmiş birkaç marka ve model var.
Twistshake emzik: Denediniz ancak tutmadı. Ucu geniş olabilir.
Mooma emzik: Araştırıyorsunuz. Kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi yok.
Bibs emzik: Önerilen markalardan biri. Anne memesine benzeyen uçlu olanını denemek isteyebilirsiniz.
Nuk emzik: Ortodontik ve anne memesine en yakın şekilde dizayn edilen emzik. Bazı bebekler bunu sever.
* Philips Avent emzik: Güvenilir bir marka. Ultra air ve soothie modellerini deneyebilirsiniz.
Emzik seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç şey var:
1. Bebeğinizin ağız yapısı: Her bebek farklı. Bebeğinizin ağız yapısına uygun bir emzik seçmelisiniz.
2. Uç şekli: Yuvarlak, düz veya ortodontik uçlu emzikler var. Bebeğinizin tercihlerine göre seçim yapmalısınız.
3. Malzemesi: Silikon, kauçuk veya lateks gibi malzemeler kullanılır. Bebeğinizin rahatı için uygun malzemeyi seçmelisiniz.
Denemeye devam edin ve bebeğinizin tepkilerini gözlemleyin. Sabır ve deneme yanılgı ile doğru emziği bulacaksınız.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Emzik Önerisi
2. Yenidoğan Uyku Sorunu
3. Emzik
Twistshake emzik: Denediniz ancak tutmadı. Ucu geniş olabilir.
Mooma emzik: Araştırıyorsunuz. Kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi yok.
Bibs emzik: Önerilen markalardan biri. Anne memesine benzeyen uçlu olanını denemek isteyebilirsiniz.
Nuk emzik: Ortodontik ve anne memesine en yakın şekilde dizayn edilen emzik. Bazı bebekler bunu sever.
* Philips Avent emzik: Güvenilir bir marka. Ultra air ve soothie modellerini deneyebilirsiniz.
Emzik seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç şey var:
1. Bebeğinizin ağız yapısı: Her bebek farklı. Bebeğinizin ağız yapısına uygun bir emzik seçmelisiniz.
2. Uç şekli: Yuvarlak, düz veya ortodontik uçlu emzikler var. Bebeğinizin tercihlerine göre seçim yapmalısınız.
3. Malzemesi: Silikon, kauçuk veya lateks gibi malzemeler kullanılır. Bebeğinizin rahatı için uygun malzemeyi seçmelisiniz.
Denemeye devam edin ve bebeğinizin tepkilerini gözlemleyin. Sabır ve deneme yanılgı ile doğru emziği bulacaksınız.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Emzik Önerisi
2. Yenidoğan Uyku Sorunu
3. Emzik
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Merve Ş. ..
23 Nisan 2026 15:33
Biz kullanıyoruz çok memnunum hatta ikinciye de aldık eskidiği için başka emzikte kabul etmedi şuan 2 yaşında bıraktırmaya çalışıyorum ama genel olarak çok beğendim
Yükleniyor...