Emiyor Ama Kilo Alımı Aynı

268 görüntüleme
A

Ayşe H. B.

28 Mayıs 2026 16:07
Bir hafta sonra kızım 4 aylık olacak. Kilosu 5.300. Geçen hafta doktor kilosunu istemişti evde tartılın bebeği kucağa alıp tartılın aradaki farkı söyleyin dedi geçen hafta da aynı kilodaydı. Sütüm var bunu elimle sağdığımda da bebek emerken de görüyorum. Ama kilo neden almaz ki. Memede genel olarak uyuyor acaba o son yağlı süte ulaşamıyor mu. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz
A

Ayşe H. B.

29 Mayıs 2026 09:31
Gülüş
Tabi doğru evet az almış ama işte doğum kilosu da önemli
3.050 idi
G

Gülüş ..

29 Mayıs 2026 09:35
Ayşe Hülda Bayraktar
3.050 idi
Kilosu güzel canım sıkma canını bizim de kilomuz 3300 doğdu 3055 çıktık hastaneden sarılıktan yattı
A

Ayşe H. B.

29 Mayıs 2026 09:37
Gülüş
Kilosu güzel canım sıkma canını bizim de kilomuz 3300 doğdu 3055 çıktık hastaneden sarılıktan yattı
Bizim sarılığımız da uzadı anne sütü sarılığı dediler. Geçmiştir heralde. Teşekkür ederim ilgilendiğin için🙏 sizin bebiş kaç aylık
G

Gülüş ..

29 Mayıs 2026 09:38
Ayşe Hülda Bayraktar
Bizim sarılığımız da uzadı anne sütü sarılığı dediler. Geçmiştir heralde. Teşekkür ederim ilgilendiğin için🙏 sizin bebiş kaç aylık
Bizim de anne sütü sarılığıydı 2 buçuk aylıkken geçti biz de 4 ay 10 günlüğüz
A

Ayşe H. B.

29 Mayıs 2026 09:46
Gülüş
Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
A

Ayşe H. B.

29 Mayıs 2026 11:09
Gülüş
Şimdi kaç kilo bebeğiniz
K

K.Y

30 Mayıs 2026 13:40
Bizde sadece anne sütü 3. Ayda 6100 dü 4. Ay kontrolünde 6250 çıktı kilo almamış denildi benim de moralim bozuldu beslenmemiş mi diye düşündüm

Sanırım 4. Ay ile birlikte hareketliliği artıyor ve uyku dengesi de değişiyor bunlar hep kalori harcamasına sebepmiş bu sebeple ilk aylardaki gibi hızlı kilo da almazlarmış zaten öyle olsa 1 yaşına gelmeden kocaman olurlar diye düşündüm bende 😃 Pazartesi tekrar bir sağlık ocağına kontrole gideceğim bakalım mama vs diyecek mi
A

Ayşe H. B.

30 Mayıs 2026 13:43
K.Y
Bizde sadece anne sütü 3. Ayda 6100 dü 4. Ay kontrolünde 6250 çıktı kilo almamış denildi benim de moralim bozuldu beslenmemiş mi diye düşündüm

Sanırım 4. Ay ile birlikte hareketliliği artıyor ve uyku dengesi de değişiyor bunlar hep kalori harcamasına sebepmiş bu sebeple ilk aylardaki gibi hızlı kilo da almazlarmış zaten öyle olsa 1 yaşına gelmeden kocaman olurlar diye düşündüm bende 😃 Pazartesi tekrar bir sağlık ocağına kontrole gideceğim bakalım mama vs diyecek mi
Maşallah sizin kilonuz güzelmiş. Benimki 4.900 dü [3.ayda](3.ayda) sağlık ocağında hemşire minyon bir kız olcak demek ki dedi ama beni rahatlatmak için mi bilmiyorum. Bizim de bu hafta [4.ay](4.ay) kontrolümüz olcak bakalım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir