Ek Gıda

336 görüntüleme
Münevver Ş.

Münevver Ş.

3 Haziran 2026 18:12
1 yaş 28 günlük bebek günde kaç kez kaç cc mama içmeli

Ek gıda düzeni nasıl olmalı
Mürüvvet Ö.

Mürüvvet Ö.

3 Haziran 2026 18:19
Bebekten bebeğe değişiyor benim kız bir yaşında hiç içmemeye başladı yada mama içtiği sürede hiç 180 cc yi görmedik en fazla 120 içti midesi kaldırmıyordu yani burda bir ibare göstermek doğru olur mu bilemedim
Münevver Ş.

Münevver Ş.

3 Haziran 2026 18:30
Mürüvvet Öztürk
Bebekten bebeğe değişiyor benim kız bir yaşında hiç içmemeye başladı yada mama içtiği sürede hiç 180 cc yi görmedik en fazla 120 içti midesi kaldırmıyordu yani burda bir ibare göstermek doğru olur mu bilemedim
Evet haklısınız. Benim bebeğim de hiç içmiyor bazı günler bazı günler gece uyanırsa 90 cc içiyor en fazla ne yapmalıyım bilmiyorum
Mürüvvet Ö.

Mürüvvet Ö.

3 Haziran 2026 18:31
Münevver Şahin
Evet haklısınız. Benim bebeğim de hiç içmiyor bazı günler bazı günler gece uyanırsa 90 cc içiyor en fazla ne yapmalıyım bilmiyorum
Ek gıda yeterince alıyor olabilir mi mesela yemekleri tattıktan sonra mamayı hiç içmek istemezdi kızım
Münevver Ş.

Münevver Ş.

3 Haziran 2026 18:39
Mürüvvet Öztürk
Ek gıda yeterince alıyor olabilir mi mesela yemekleri tattıktan sonra mamayı hiç içmek istemezdi kızım
Açkende kabul etmiyor
Münevver Ş.

Münevver Ş.

3 Haziran 2026 18:40
Mürüvvet Öztürk
Sizinki günlük kaç cc alıyor
Mürüvvet Ö.

Mürüvvet Ö.

3 Haziran 2026 18:42
Münevver Şahin
Sizinki günlük kaç cc alıyor
Benim kızım büyüdü 4 yaşında şimdi beş aylık bir bebeğim var oda anne sütü alıyor size anlattığım büyük kızımda aynı sorunu yaşadım ve 1 yaş iki aylıkken mamayı tamamen kesti bir gelişim sorunu yaşamadık çok şükür ama ne kadar zorlasam da içiremedim. Açıkçası çokta takılmadım artık yiyordu çünkü
Mürüvvet Ö.

Mürüvvet Ö.

3 Haziran 2026 18:43
Münevver Şahin
Açkende kabul etmiyor
Bence benim ki gibi artık yemeklerin tadını aldı mama yavan geliyor tabiki doktorunuza danışmanız daha doğru ama benim başıma gelen bu
Münevver Ş.

Münevver Ş.

3 Haziran 2026 18:53
Mürüvvet Öztürk
Benim kızım büyüdü 4 yaşında şimdi beş aylık bir bebeğim var oda anne sütü alıyor size anlattığım büyük kızımda aynı sorunu yaşadım ve 1 yaş iki aylıkken mamayı tamamen kesti bir gelişim sorunu yaşamadık çok şükür ama ne kadar zorlasam da içiremedim. Açıkçası çokta takılmadım artık yiyordu çünkü
Ek gıdada nasıl ilerlediniz peki düzeniniz nasıl oldu mamayı kesince
Mürüvvet Ö.

Mürüvvet Ö.

3 Haziran 2026 19:12
Münevver Şahin
Ek gıdada nasıl ilerlediniz peki düzeniniz nasıl oldu mamayı kesince
bir anda harika şekilde yemedi tabiki yavaş yavaş porsiyonları büyüttüm sevdiği şeylerin içine küçük küçük sevmediklerinden kattım zamanla bizimle yedi
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Haziran 2026 19:12
Sabah öğle akşam yemeği tüketiyorsa ara öğünlerde yoğurt meyve tüketiyorsa normal bir çocuk gibi besleniyordur çok besleniyorsa mamaya yer kalmıyordur rahatsız olduğu için istemiyor olabilir bunun en iyi takibini siz yaparsınız bazı bebekler çok iştahlı bazı bebekler yemek seçici bazı bebeklerde iştahsız olabiliyor şuan tanıdığın iki bebek hakkında şöyle bir bilgi veriyim kız gece kalkıp ek gıda almasına rağmen 210 cc içiyor aynı yaştaki bebek 90 cc içiyor arz talep meselesi
Münevver Ş.

Münevver Ş.

3 Haziran 2026 19:17
Sibel Yılmazer
Sabah öğle akşam yemeği tüketiyorsa ara öğünlerde yoğurt meyve tüketiyorsa normal bir çocuk gibi besleniyordur çok besleniyorsa mamaya yer kalmıyordur rahatsız olduğu için istemiyor olabilir bunun en iyi takibini siz yaparsınız bazı bebekler çok iştahlı bazı bebekler yemek seçici bazı bebeklerde iştahsız olabiliyor şuan tanıdığın iki bebek hakkında şöyle bir bilgi veriyim kız gece kalkıp ek gıda almasına rağmen 210 cc içiyor aynı yaştaki bebek 90 cc içiyor arz talep meselesi
Gece 210 cc içen gündüz hiç mama alıyor mu yoksa sadece gece mi
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Haziran 2026 19:25
Sabah mama ile başlamaz dokuzuncu aydan sonra bebek kahvaltı ile başlar sonra ara öğün meyve tüketir arz talebe göre mama teklifi olur içerse içer içmezse öğle çorba verirsiniz arkasından yoğurt ve akşam yemeği uyku saati yaklaştığında mama teklifi yaparsınız dişler fırçalanır gece uyku düzeniniz varsa talep etmediği sürece sabaha kadar uyur en azından bizde süreç böyle yürüyor
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Haziran 2026 19:26
Münevver Şahin
Gece 210 cc içen gündüz hiç mama alıyor mu yoksa sadece gece mi
Bir yaşından sonra mama sayısı ikiye düştü arkadaşımın bebeğinin beslenmesi ve gelişimi iyi olduğu için bir kere gece birde gündüz saatlerinde veriyor bildiğim kadarıyla
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 20:04
11 ay 10 günlük 1 yaşına demeye 14 gün falan var mamayı bıraktırmayı düşünüyorum normal süt içiyor zt benim kızım geceleri sadece mama veriyorum gece de kesmeyi düşünüyorum 1 yaşına girdikten sonra zaten mamayı fazla içtiği zaman ek gıda almıyor ek gıda yerse mama almıyor
Münevver Ş.

Münevver Ş.

3 Haziran 2026 20:11
🧸Ebru Keleş 🧸
11 ay 10 günlük 1 yaşına demeye 14 gün falan var mamayı bıraktırmayı düşünüyorum normal süt içiyor zt benim kızım geceleri sadece mama veriyorum gece de kesmeyi düşünüyorum 1 yaşına girdikten sonra zaten mamayı fazla içtiği zaman ek gıda almıyor ek gıda yerse mama almıyor
Sütü ne kadar veriyorsunuz acaba
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:05
Münevver Şahin
150 cc veriyorum fazla içmek istesede hep 150 mamada o şekide süt de
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:12
Münevver Şahin
Boy ve kilosu ne dir acaba söylemek isterseniz tabiki 
Münevver Ş.

Münevver Ş.

5 Haziran 2026 12:46
🧸Ebru Keleş 🧸
Boy ve kilosu ne dir acaba söylemek isterseniz tabiki 
83 cm boy 11.300 kilo
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

5 Haziran 2026 13:09
Münevver Şahin
83 cm boy 11.300 kilo
Kaç defa mama kaç defa ek gıda alıyor peki
Münevver Ş.

Münevver Ş.

5 Haziran 2026 13:20
🧸Ebru Keleş 🧸
Kaç defa mama kaç defa ek gıda alıyor peki
Sabah öğle akşam ek gıda 1 ara öğün mama bazen hiç almıyor bazen gece uyandığında 1kez 90-120 cc arasında alıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir