Ek Gıda
118 görüntüleme
Ş
Şeymanur Ş.
6 Mart 2026 22:26
Bebeğim 6.5 aylık 5.5 aylıktan itibaren düzenli olmasada tattırdım şimdi ise düzene bindirdim kaç öğün yapmalıyım şuan da sabah öğlen akşam yapıyorum bir de yumurtayı hiç sevmedi karıştırıp yapsam mı birşeylerle daha ilk defa tattı

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye7 Mart 2026 22:51
Merhaba,
Bebeğiniz 6,5 aylık ve ek gıdaya 5,5 aylıkken başlamışsınız. Şimdi düzenli olarak sabah, öğlen ve akşam öğünleri veriyorsunuz.
Ek gıda başlangıcında olduğu gibi, 6-7 aylık bebekler için 2-3 ana öğün ve 1-2 ara öğün uygun olabilir.
Öğün sayısı ve içeriği bebeğin yaşına, kilosuna ve beslenme ihtiyaçlarına göre değişebilir.
Yumurtayı sevmediğinden, başka gıdalarla karıştırarak vermeyi deneyebilirsiniz.
Ek gıda yolculuğunda sabır ve deneme yanılma yöntemi ile ilerleyeceksinizdir.
Bebeğinizin tepkilerini gözlemleyerek, ona en uygun olanı bulmaya çalışın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ek Gıda Reddi
2. Yesin mi Yemesin mi
3. Ek Gıda
Bebeğiniz 6,5 aylık ve ek gıdaya 5,5 aylıkken başlamışsınız. Şimdi düzenli olarak sabah, öğlen ve akşam öğünleri veriyorsunuz.
Ek gıda başlangıcında olduğu gibi, 6-7 aylık bebekler için 2-3 ana öğün ve 1-2 ara öğün uygun olabilir.
Öğün sayısı ve içeriği bebeğin yaşına, kilosuna ve beslenme ihtiyaçlarına göre değişebilir.
Yumurtayı sevmediğinden, başka gıdalarla karıştırarak vermeyi deneyebilirsiniz.
Ek gıda yolculuğunda sabır ve deneme yanılma yöntemi ile ilerleyeceksinizdir.
Bebeğinizin tepkilerini gözlemleyerek, ona en uygun olanı bulmaya çalışın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ek Gıda Reddi
2. Yesin mi Yemesin mi
3. Ek Gıda
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Ayşe V. ..
8 Mart 2026 10:14
Çok fazla vermeyin henüz erken tadım olarak devam edin haşlanmış yumurtayı krem peynirle deneyebilirsiniz belki sever önce krem peyniri tattirin tabi
Ş
Şeymanur Ş.
8 Mart 2026 10:38
Muz pekmez ceviz ile karıştırıyorum öyle yiyor

Ayşe V. ..
8 Mart 2026 10:44
Muz pekmez ceviz ile karıştırıyorum öyle yiyor
Yükleniyor...