Ek Gıda Reddi
106 görüntüleme
B
Büşra Ç.
19 Haziran 2025 18:47
Merhaba hocam benim bebeğim 5 buçuk aylıkken ek gıdaya başladı 3 gün kuralıyla tadımlarını yaptım uzun süre ve ek kahvaltı öğle ara öğün e geçtim başta çok güzel yiyordu bi kase verirdim hepsini isteyerek yerdi şuan 9 aylık ve 1 aydır ne verirsem kafasını sallıyo ağlıyor asla istemiyor aç olduğunda da denedim orta aç olduğunda da denedim formül sütten hemen sonrada denedim ama maalesef yediremiyorun hiç bir şey ve bu durum beni kahrediyor önerilerinize açığım hocam saygılar

Defne K.
19 Haziran 2025 19:27
Acaba erken başlamaktan kaynaklı olabilir mi bize doktorumuz şuan 5 aylığız başlayın dedi ama ileride red durumu olabilir diye başlamaya korkuyorum açıkçası hala tabi her bebek farklıdır
B
Büşra Ç.
19 Haziran 2025 20:07
Doktor 5.ayında başla demişti bana ve ben 15 gün sarkıtarak başladım kilo alımı iyiydi ama anne sütü almadığından 5 buçuk ayında başladım😥
M
Melike D. ..
19 Haziran 2025 20:11
Merhaba. İnanın aynı problem bende de var. Sizin gibi her saati denedim ama kızım bir türlü ağzını açmıyodu. Açsa da ağzında bekletiyor asla yutmuyor. Bugün dişinin patladığını gördüm. Durumu buna bağladım umarım bu iştahsızlık sebebimiz diştir

Defne K.
19 Haziran 2025 22:05
Bizde şu an anne sütü almada red yaşıyoruz mama ve anne sütü gidiyoruz bir şekilde hala doktor da başlayabilir dedi ama maalesef cesaretim yok diş dönemi ve atak dönemi anne sütü reddi olabiliyor ama inşallah geçici bir durumdur süreciniz