Duyusal Hassasiyet

827 görüntüleme
Ş

Şeyda K. ..

26 Haziran 2025 21:17
Duyusal hassasiyet sorunu için neler yapılabilir bebeğim 1 yaş 1 aylık konuşma taklit heceleme yok kucak sevmiyor ek gıda almıyor ( göz teması var ) oyun oynamak istemiyor dikkat süresi de az
S

Seçil B.

22 Mart 2026 23:12

Sevilay Sevilay

seçil hanım fayda gördünüz mü ergoterapi den

Biz 3 seans gittin pilates topunda oynatıyordu. Top havuzunda falan oynatıyordu bebeğim de açıkçası bazen katılmak istemiyordu . Sonra beslenme üzerine sertifikası olan başka bir ergoterapiste gittim o da geçici bir durum olduğunu bir kaç ay bekleyip kontrole gitmemizi söyledi . Yani öyle mama sandalyesine oturup yemek yediği yok ben kucağımda oyalayarak bazen bir şeyler yediriyorum. Açıkçası hala tam düzelmiş değiliz ama en azından bazen de olsa bir şeyler yiyor
S

Sevilay S.

22 Mart 2026 23:23

Seçil Balci

Biz 3 seans gittin pilates topunda oynatıyordu. Top havuzunda falan oynatıyordu bebeğim de açıkçası bazen katılmak istemiyordu . Sonra beslenme üzerine sertifikası olan başka bir ergoterapiste gittim o da geçici bir durum olduğunu bir kaç ay bekleyip kontrole gitmemizi söyledi . Yani öyle mama sandalyesine oturup yemek yediği yok ben kucağımda oyalayarak bazen bir şeyler yediriyorum. Açıkçası hala tam düzelmiş değiliz ama en azından bazen de olsa bir şeyler yiyor

anladım çok teşekkür ederim bizimki de ayakkabı giyinmiyor duyusal hassasiyetten dolayı ergoterapi alacak faydası oluyor mu diye merak ettim. inşallah en kısa zamanda sıkıntılarımız yok olur sizinde bizimde
S

Seçil B.

23 Mart 2026 11:04

Sevilay Sevilay

anladım çok teşekkür ederim bizimki de ayakkabı giyinmiyor duyusal hassasiyetten dolayı ergoterapi alacak faydası oluyor mu diye merak ettim. inşallah en kısa zamanda sıkıntılarımız yok olur sizinde bizimde

Amin inşallah çok yıpratıcı gerçekten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir