Doktor Önerisi (adana)
213 görüntüleme
N
Nurdan ..
Premium Üye
25 Nisan 2026 11:02
Adana’da yaşıyorum çocuk doktorları hakkında hiç bir fikrim yok. Doktor önerilerinize ihtiyacım var🙏🏻

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye25 Nisan 2026 11:02
Adana'da çocuk doktoru arıyorsanız, aşağıdaki önerilere göz atabilirsiniz:
Algomed: Ayten Baymas, hamilelik öncesinde de gidilen ve tecrübeli bir doktor.
Acıbadem Hastanesi: Nazife Hanım, gebeliğin başından doğuma kadar takip eden ve çok enerjik bir doktor.
Ayrıca, özel hastanelerde veya devlet hastanelerinde birçok iyi çocuk doktoru bulunmaktadır. Doktor seçerken, kendi önceliklerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Doktor hakkında daha fazla bilgi almak veya randevu almak için hastane veya kliniklerin internet sitelerini ziyaret edebilir veya doğrudan arayabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Muş Çocuk Doktoru Tavsiyesi Olan Var mı?
2. Adana’da Kadın Doğum Doktoru
3. Multikistik Böbrek Sorunu
Algomed: Ayten Baymas, hamilelik öncesinde de gidilen ve tecrübeli bir doktor.
Acıbadem Hastanesi: Nazife Hanım, gebeliğin başından doğuma kadar takip eden ve çok enerjik bir doktor.
Ayrıca, özel hastanelerde veya devlet hastanelerinde birçok iyi çocuk doktoru bulunmaktadır. Doktor seçerken, kendi önceliklerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Doktor hakkında daha fazla bilgi almak veya randevu almak için hastane veya kliniklerin internet sitelerini ziyaret edebilir veya doğrudan arayabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Muş Çocuk Doktoru Tavsiyesi Olan Var mı?
2. Adana’da Kadın Doğum Doktoru
3. Multikistik Böbrek Sorunu
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
A
Ayşe Y.
25 Nisan 2026 11:49
Adana Medical hastanesinde İsmail hoca var onu önerebilirim İsmail Eroğlu
N
Nurdan ..
Premium Üye
25 Nisan 2026 16:05
Adana Medical hastanesinde İsmail hoca var onu önerebilirim İsmail Eroğlu
S
Selin U.
30 Nisan 2026 06:43
İsmail hocayı öneririm medicalparkta
N
Nurdan ..
Premium Üye
30 Nisan 2026 08:33
İsmail hocayı öneririm medicalparkta
D
Damla
4 Mayıs 2026 10:04
Ben bir kaç doktor değiştirdim kaygılı bir anne olduğum için gizem samli ya goturuyorum iletişimi cok iyi eşi daha çok öneriliyor bulent samli
N
Nurdan ..
Premium Üye
4 Mayıs 2026 13:30
Ben bir kaç doktor değiştirdim kaygılı bir anne olduğum için gizem samli ya goturuyorum iletişimi cok iyi eşi daha çok öneriliyor bulent samli
D
Damla
4 Mayıs 2026 13:33
hangi hastane de çalışıyor?
N
Nurdan ..
Premium Üye
4 Mayıs 2026 13:48
Klinik ama kimliklerinde ilk müdahaleler için yatakları hemşireleri var ben memnun kalmadım ama guzelyali da Alper göku oneriyorlar acibadem de Zeynep haskalpe de öneriliyor
Yükleniyor...