Doğuma Yanımda Götürmeli mi?
2849 görüntüleme
H
Hazal A.
9 Temmuz 2025 10:14
Herkese selamlar :)
38 haftalık gebeyim ve yapay sancılarım başladı. Artık son kontrollerimi yapıyorum. Herkesin doğum çantası için farklı önerileri var.
Sizce emzik, biberon, sağma makinası, pilates topu gibi şeyler gerekli mi ? Siz doğumunuzda kıllandınız mı? Özellikle normal doğum yapan annelerin fikirlerini almak istiyorum
38 haftalık gebeyim ve yapay sancılarım başladı. Artık son kontrollerimi yapıyorum. Herkesin doğum çantası için farklı önerileri var.
Sizce emzik, biberon, sağma makinası, pilates topu gibi şeyler gerekli mi ? Siz doğumunuzda kıllandınız mı? Özellikle normal doğum yapan annelerin fikirlerini almak istiyorum
İ
İrem N. A.
21 Haziran 2026 16:37
Su tabancası net lazımmış. İkinciyi yaparsam ilk koyacağım şey. Gecenin köründe çocuk ağlarken kocam ömrü boyunca uyumamış gibi uyuyup sonsuz horlayarak hastaneyi ayağa kaldırmasına rağmen bir dolu ıslak mendil kutusunu kafasına forlatttım yine de uyanmadı. Su tabancası şart. Bebişim kıyafetleri, kendinşn kıyafetleri onun dışında her şeyi hastane sağlıyor( tabi önceden sizin doğum yapacağınız hastanede doğum yapmış birileri varsa ona danışmak daha iyi olabilir) ve hastane çıkışında giyeceği falan önemli sanki. Gümüş uç bir de göğüs uçları hassaslaşınca kıyafet giymek inanılmaz zorlaşmıştı.
Yükleniyor...