Doğum Sonrası Kilolar
1629 görüntüleme

Melahat G. S.
4 Ocak 2026 23:05
Merhabalar doğum yapalı yaklaşık 4 ay oldu veremediğim 7 kilom var doğum öncesi kiloya ulaşmak için bir türlü veremiyorum 5 km yürüyüş yaptığım da oluyor porsiyonlarımı düşürdüğüm de aynı durumda olduğum anneler olduğunu görmek bana iyi gelicek sanırım umarım yalnız değilimdir 🥲
M
Merve A.
Premium Üye
5 Mayıs 2026 20:02
Diyetisyenim kendime çare olamadım 😅 ya da olasım gelmiyor 🤣 bebeğim 4 aylık oldu 10 kg aldım 8 kg su gitti ama emzirdiğim için acıkıyorum ve 2-3 kg daha kaldı. Şu an için eski spor düzeniöe de dönemem ama tenis oynamaya geri döneceğim. Emzirme araları biraz daha açıldığı için ona güveniyorum 🙈bir anda almadık sonuçta 🥹rahat olmak gerekli
S
Saliha A. ..
12 Mayıs 2026 11:42
Değerlerinize baktırın vitamin eksikliğinde de olabiliyor ve herkes emzirirken kilo veremez emzirmeyi bırakınca daha kolay veriliyor
Ş
Şeyda B.
17 Mayıs 2026 03:52
Doğum öncesi kilom 73 idi. Doğuma 93 kilo ile gittim. 3.5 aydır doğum yaptım. Bebeğim yalnızca anne sütü alıyor ve şuan 76 kiloyum 🤦♀️ özel yaptığım bir diyet yok. Sadece bol su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum. Ara öğün mutlaka yapıyorum

Göktenur B.
17 Mayıs 2026 08:02
Sanirim bünyeyle alakalı bişey ilk hamileliğimde 52 kiloyla hamile kalmıştım doğuma 65 kiloyla girdim normal doğumdu doğumdan sonra yaklaşık 15 gün sonra 55 kiloya düşmüştüm gerisinide çabucak vermiştim çok hareketli bi insanım birde bünyem zaten kilo almaya alışık değil senelerce aynı kiloda kalıyorum ikinci hamileliğimde de gene 52 kiloda hamile kaldım 70 kiloda sezaryana girdim 10 ay olucak ilk 15 günde 58 kg gördüm şuan da 54 kilodayım ama sıkılaşmam lazım dediğim gibi bünyeyle de alakalı birde çok haraketliyim sürekli yürüyüş yapıyorum
A
Aslıhan G.
17 Mayıs 2026 09:10
Bence biraz akışa bırakın bebeğiniz düzene girdiğinde sizde gireceksiniz kendinize fırsat tanıyın . Ben doğum sürecimde 6 kilo almıştım doğum sonrası 10 günde hepsini verdim fakat emzirme döneminde 10 kilo aldım , emzirdikçe acıkıyordum gece emzirmeleri sonrası hele mutlaka birşey yeme ihtiyacı hissediyordum . 1 yaş sonrası bebekte biraz daha kendini ifade eder hale geldiği için diyet spor vs daha kolay oluyor
Yükleniyor...