Doğum Kilolari
1679 görüntüleme
C
Cemre c.
22 Şubat 2026 21:10
Bu kilolar nasıl gidecek 15 kilo fazlam var , ekmek hamur işleri yemiyorum kızartmalar emziriyorum eski pantolonlarım olmuyor bana üzülüyorum öneriniz varmı kızlar
E
Emine G.
26 Nisan 2026 09:44
Normal doğum yaptım
İ
İrem Ç.
26 Nisan 2026 14:01
Sağlık bakanlığınin beslenme danışmanları var. Ben ona gidiyorm 1.5 ayda 5 kilo verdim.
E
Esra A.
26 Nisan 2026 14:03
Sağlık bakanlığınin beslenme danışmanları var. Ben ona gidiyorm 1.5 ayda 5 kilo verdim.
İ
İrem Ç.
26 Nisan 2026 14:46
Nasıl gidebiliriz
E
Emine ..
26 Nisan 2026 15:28
2ay 1 hafta
N
Nazlı D.
28 Nisan 2026 04:52
Bende başladım diyete, 20-25 kilom var. Çok zorlanıyorum. Fazlasıylada ödememim var. Bromelain kullanmayı düşünüyorum kendi doktorum kullanabilirsin dedi ama internette emzirme için uygun değil diyor bilgisi olan var mı?
E
Esin
30 Nisan 2026 15:33
Doğum yapalı 3 ay oldu 8 kilo yapıştı kaldı. Yapay zeka boy, kilo, emzirme durumu, kaç aylık olduğu vs tüm bilgileri girdm. Sütü kesmeyecek ve hipoglisemiyi engelleyecek(aniden bayılma hissi geliyordu ve çok tatlı yiyordum) öğün planlattım. Vakit buldukça leslie yapıyorum sıkılaşmak için. İlk doğumumda diyetisyenle çalışıp 3 ayda hamilelik öncesi kilomdan daha zayıf ve sıkı olmuştum. Şimdi iki çocukla biraz zorlanıyorum ama evdekilere ne pişiriyorsam her şeyden kalori sayarak yiyorum. Ne yiyeceğimi söylüyorum yz söylediği miktarda yiyorum. 2 haftada 1,5 kilo gitti bile. Deneyin derim

Yaren T.
9 Mayıs 2026 09:19
Merhaba 11 ay önce doğum yaptım bebeğimi 6 ay emzirebildim hormonlar sebebiyleymiş sütüm kesildi. İlk altı ay emzirme dolayısıyla diye düşünüyorum çok sık acıkıyor ve susuyordum çok dikkat ettim sağlıklı beslendim sütüm için. Bu süreçte çok fazla kilom gitmedi 55 kilo ile hamile kalmıştım 72 ile doğum yaptım. İlk 4 ayda 10 kilo verdim diyet yapmadım yalnızca sağlıklı beslendim kalori hesabıyla 200-300 fazla kalori aldım. 6. Aydan sonra sütüm kesildi. 2 kilo da sütüm kesildikten sonra kendiliğinden gitti şu an 60 kiloyum dikkat ettikçe düşüşe geçiyor ama kahveye çaya şeker atmıyorum tatlı porsiyonlarımı kıstım protein ağırlıklı besleniyorum yardımı olur mu bilmem ama gerçekten sağlıklı beslenmeye dikkat ederseniz fazla kilolar aç kalmadan gidiveriyor. Eski pantolonlarıma girebiliyorum ama henüz hala ayakta durma pantolonu 😂
Yükleniyor...