Doğum Kilolari
229 görüntüleme
C
Cemre c.
22 Şubat 2026 21:10
Bu kilolar nasıl gidecek 15 kilo fazlam var , ekmek hamur işleri yemiyorum kızartmalar emziriyorum eski pantolonlarım olmuyor bana üzülüyorum öneriniz varmı kızlar
M
Merve
22 Şubat 2026 21:12
Diyet yapamadan gitmiyor malesef sütü azaltmayan diyetler var
deneyebilirsiniz ben anca öyle veriyorum yavaş yavaş 2.5 ayda 6 kilo verebildim bu şekilde
deneyebilirsiniz ben anca öyle veriyorum yavaş yavaş 2.5 ayda 6 kilo verebildim bu şekilde
C
Cemre c.
22 Şubat 2026 21:13
Nerden bulabilirim diyetleri,ya beyaz ekmek yok bor haftadir kızartma abur cubur hamur işi yok yemiyorum 3 litre hatta 4 litre su içiyorum
M
Merve
22 Şubat 2026 21:18
Ben sabah kahvaltısını 9 gibi yapıyorum reçel gibi şeyler yok
13:00 gibi meyve ve kuruyemiş
16:00 gibi meyveli yulaf
Akşam yemeğide 19-20 gibi herkesin yediği şeyler..
acıkmıyorum bu şekilde
Özel şeyler yok menümde sadece azar azar
13:00 gibi meyve ve kuruyemiş
16:00 gibi meyveli yulaf
Akşam yemeğide 19-20 gibi herkesin yediği şeyler..
acıkmıyorum bu şekilde
Özel şeyler yok menümde sadece azar azar
C
Cemre c.
22 Şubat 2026 21:20
Teşekkür ederim inşallah bende zayıflarm yoksa kafayı yerim
A
Alya
22 Şubat 2026 23:13
Kaç ay oldu doğum yapalı
C
Cemre c.
23 Şubat 2026 00:24
Kaç ay oldu doğum yapalı
G
Gülnar G. A.
23 Şubat 2026 01:58
Bende başladım diyete, 20-25 kilom var. Çok zorlanıyorum. Fazlasıylada ödememim var. Bromelain kullanmayı düşünüyorum kendi doktorum kullanabilirsin dedi ama internette emzirme için uygun değil diyor bilgisi olan var mı?
C
Cemre c.
23 Şubat 2026 08:52
Bende başladım diyete, 20-25 kilom var. Çok zorlanıyorum. Fazlasıylada ödememim var. Bromelain kullanmayı düşünüyorum kendi doktorum kullanabilirsin dedi ama internette emzirme için uygun değil diyor bilgisi olan var mı?
C
Cemre c.
25 Şubat 2026 22:38
G
Gülnar G. A.
25 Şubat 2026 23:23
Evet bende ilk ona sormuştum 😃 ama kontrolde doktoruma sordum sorun değil kullanabilirsin dedi, diyetisyenimde kullanabilirsin diyor ama kullanmasan daha iyi olur suyla devam edelim dedi.Daha önceki diyetimden kalma diye kullanmayı düşündüm, ama şunu belirtmek isterim, bunu bana ilk önereden de doktorumdu, gitmeyen ödemim vardı. Abim de bende kullandık gayet yaradı. Evet, zaten bromelain ananas ama, bu şekilde almak ihtiyaç duyulan miktarı karşılıyor.

Ceren Ç.
25 Şubat 2026 23:42
G
Gülnar G. A.
25 Şubat 2026 23:43
Ama ananasda azaltıyor olmuyor mu o zaman dolaylı yoldan? Neyse en iyisi suya abanmak☺️ aman süt azalmasın da

Ceren Ç.
25 Şubat 2026 23:47
2ay 1 hafta

Ceren Ç.
25 Şubat 2026 23:49
Ama ananasda azaltıyor olmuyor mu o zaman dolaylı yoldan? Neyse en iyisi suya abanmak☺️ aman süt azalmasın da

Serap B. ..
26 Şubat 2026 00:21
Doğuma giderken 95 kiloydum şuan 2 yıl geçti üstünden 65 kiloyum. Bir şekilde gidiyor kilolar ben gün içinde yemek yemeyi unutuyorum önemsemiyorum 😂 sanırım böyle verdim kilolarımı ama emzirirken sütüm olsun diye mantıklı şeyler tükettim yulaf su süt arttırıcı çaylar. Şekerli ve beyaz unlu ürünler tüketmedim hamilelikte de tüketmedim. Ve oğlum sağolsun hiç oturmadığı durmadığı için sürekli aktifim. 🌹 bence şuan bebeğin çok küçük biraz kilolu olmam onun için daha iyi pofuduk pofuduk uyur yatar kollarında kucağında 😀 böyle düşün birde sıska olsaydın kollarında kemikler rahatsız ederdi bebeğini 😀