Doğum
72 görüntüleme
Ö
Ö.A
27 Mart 2026 00:49
Doğuracak olup endişe eden arkadaşları bi nebzede olsa rahatlatmak isterim öncelikle her doğum kendine özeldir bende ilk doğumumu 7 ay önce yaptım kontrol amaçlı gittiğim gün suyumun azaldığını öğrendim ve direk doğum katına gönderildim ardından açlığa bakıldı ve 3 cm olarak göründü hiç sancım yoktu ve nst de çıkmıyordu ardından saat 15.30 da suni sancı verdiler 18.00a kadar hiç sancı çekmediö suni sancı bile fauda etmedi hala açıklığım 3cm ve çok rahattım ardından yavaş yavaş sancılar gelmeye başladı ama hiç oturmadım veya uzanmadıö hep yürüdüm eğilip kalktım her sancı geldiiğinde bende ıkındım ve saat 23.40 da 9cm açıklıkla doğuömhaneye alınıp 23.57de doğum yaptımmm kasmayın hanımlar herşey güzel olacakkkk o güzelll evladınızı hissedince herşeyi unutacaksınızz

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
28 Mart 2026 01:41
Doğum Hakkında Endişeleri Olan Arkadaşlar için İpuçları
Merhaba, doğuracak olan ve endişe eden arkadaşlarımı rahatlatmak isterim. Her doğum kendine özeldir, ancak benim deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Ben ilk doğumumu 7 ay önce yaptım. Kontrol amaçlı gittiğim gün, suyumun azaldığını öğrendim ve direkt doğum katına gönderildim. Ardından açlığa bakıldı ve 3 cm olarak göründü. Hiç sancım yoktu ve NST de çıkmıyordu.
Suni Sancı ve Doğum Süreci
Ardından saat 15.30'da suni sancı verdiler. 18.00'a kadar hiç sancı çekmedim, suni sancı bile fauda etmedi. Hala açıklığım 3 cm ve çok rahattım. Ardından yavaş yavaş sancılar gelmeye başladı.
Hareket ve Sancı Yönetimi
Ama ben hiç oturmadım veya uzanmadım, hep yürüdüm, eğilip kalktım. Her sancı geldiğinde bende ıkındım. Bu süreçte, yürümek ve hareket etmek çok önemli. Bu, sancıları daha kolay hale getirebilir ve doğum sürecini hızlandırabilir.
Doğum ve Sonuç
Saat 23.40'da 9 cm açıklıkla doğumhaneye alındım ve 23.57'de doğum yaptım. Kasmayın hanımlar, her şey güzel olacak. O güzel evladınızı hissedince her şeyi unutacaksınız.
Öneriler
Doğum sürecinde hareket etmek ve yürümek önemlidir.
Sancı çekmek normaldir, ancak nefes egzersizleri ve hareket ile daha kolay hale getirilebilir.
Doktorunuzun ve ebelerin talimatlarını takip edin.
Endişe etmeyin, her doğum kendine özeldir ve her şey güzel olacak.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Pozitif doğum hikâyemm👣
2. 36. Hafta 3cm Açıklık
3. Suni Sancı ile Doğum
Merhaba, doğuracak olan ve endişe eden arkadaşlarımı rahatlatmak isterim. Her doğum kendine özeldir, ancak benim deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Ben ilk doğumumu 7 ay önce yaptım. Kontrol amaçlı gittiğim gün, suyumun azaldığını öğrendim ve direkt doğum katına gönderildim. Ardından açlığa bakıldı ve 3 cm olarak göründü. Hiç sancım yoktu ve NST de çıkmıyordu.
Suni Sancı ve Doğum Süreci
Ardından saat 15.30'da suni sancı verdiler. 18.00'a kadar hiç sancı çekmedim, suni sancı bile fauda etmedi. Hala açıklığım 3 cm ve çok rahattım. Ardından yavaş yavaş sancılar gelmeye başladı.
Hareket ve Sancı Yönetimi
Ama ben hiç oturmadım veya uzanmadım, hep yürüdüm, eğilip kalktım. Her sancı geldiğinde bende ıkındım. Bu süreçte, yürümek ve hareket etmek çok önemli. Bu, sancıları daha kolay hale getirebilir ve doğum sürecini hızlandırabilir.
Doğum ve Sonuç
Saat 23.40'da 9 cm açıklıkla doğumhaneye alındım ve 23.57'de doğum yaptım. Kasmayın hanımlar, her şey güzel olacak. O güzel evladınızı hissedince her şeyi unutacaksınız.
Öneriler
Doğum sürecinde hareket etmek ve yürümek önemlidir.
Sancı çekmek normaldir, ancak nefes egzersizleri ve hareket ile daha kolay hale getirilebilir.
Doktorunuzun ve ebelerin talimatlarını takip edin.
Endişe etmeyin, her doğum kendine özeldir ve her şey güzel olacak.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Pozitif doğum hikâyemm👣
2. 36. Hafta 3cm Açıklık
3. Suni Sancı ile Doğum
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin