Diş Sorularınız Hakkında Canlı Yayın
1941 görüntüleme

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
8 Nisan 2026 11:05
Selamlar, Nasılsınız ? TikTok üzerinden Sık sık yaptığım soru cevap yayınlarını biraz daha spesifik hale getirmek ve daha detaylı konuşabilmek için bu Perşembe günü 21:00de olan canlı yayınımızı Ebeveyn/bakımveren & bebek/çocuk ve hamilelere yönelik soru cevap yayını yapacağım. Cuma günü ise her zaman olduğu gibi genel soru cevap yapacağız.
En merak edilen Konuları anlatıp sorularınızı cevaplayacağım bu yayına hepinizi bekliyorum 💕
https://www.tiktok.com/@nazligulecbaca?_r=1&_t=ZS-95MW7k443C1
En merak edilen Konuları anlatıp sorularınızı cevaplayacağım bu yayına hepinizi bekliyorum 💕
https://www.tiktok.com/@nazligulecbaca?_r=1&_t=ZS-95MW7k443C1
C
Canan Y.
18 Mayıs 2026 17:27
Hocam 10 ay bebek florurlumu florsuzmu? @Nazlı Güleç Baca

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
18 Mayıs 2026 19:24
Hocam 10 ay bebek florurlumu florsuzmu? @Nazlı Güleç Baca
https://www.instagram.com/reel/DQRgFHMjaPJ/?igsh=MTZuZm4yNXRsbDdmNA==
M
Melike E.
24 Mayıs 2026 04:22
Hocam anlatımlarınız gerçekten bizim için çok önemli çok çok yardımcı oluyorsunuz bunun için öncelikle teşekkür etmek isterim.
hocam biz de şuan 11 ay 9 günlük kız bebek üstte 4 altta 2 dişimiz var bazen bu iki dişine bişeylere takıp çekiyor acaba kırılır mı ☺️🙏🏻 hocam birde kan tahlili sonucunda HGB değeri 12.2 bu değeri nasıl yükseltebilirim
hocam biz de şuan 11 ay 9 günlük kız bebek üstte 4 altta 2 dişimiz var bazen bu iki dişine bişeylere takıp çekiyor acaba kırılır mı ☺️🙏🏻 hocam birde kan tahlili sonucunda HGB değeri 12.2 bu değeri nasıl yükseltebilirim
K
Kafiye K.
27 Mayıs 2026 11:15
21 aylık 4 tane diş çıktı sadece normal mi

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
29 Mayıs 2026 21:39
21 aylık 4 tane diş çıktı sadece normal mi

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
29 Mayıs 2026 21:41
Hocam anlatımlarınız gerçekten bizim için çok önemli çok çok yardımcı oluyorsunuz bunun için öncelikle teşekkür etmek isterim.
Hareket sürekli ise daha sert gıda verebilirsiniz, çocuklar diş ile birlikte ısırma hissini tatmin etmek isterler
Diğer konu hakkında benim yorum yapmam doğru olmaz çocuk doktorunuz ile bu konuda bilgi paylaşımı yapmanız daha doğru olur 💕
Ö
Özge K. ..
4 Haziran 2026 11:58
Hocam merhaba 19 aylık altda ön de 3 diş ve 1 tane yine altta azı diş çıktı üstte hiç yok endiselenmelimiyim. Lütfen görün
M
Melike E.
5 Haziran 2026 13:25
Melike hanım, ben teşekkür ederim. Hayır sert bir darbe olmadığı sürece kırık olmaz korkmayın 🙏🏼
Hareket sürekli ise daha sert gıda verebilirsiniz, çocuklar diş ile birlikte ısırma hissini tatmin etmek isterler
Diğer konu hakkında benim yorum yapmam doğru olmaz çocuk doktorunuz ile bu konuda bilgi paylaşımı yapmanız daha doğru olur 💕

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
10 Haziran 2026 22:36
Hocam Instagram üzerinden de açsanız tıktık kullanmayan ben bundan yararlanamıyorum. Hocam bir sorum olucakti daha öncesinde de cevaplamistiniz. Şimdi dört buçuk yaşında kızım bir dis eksik bunun için takip önemli demiştiniz şuan pedodonti götürdüm röntgen çekildi ve dört dış için olusmamis dedi eksik dış içinde oluşmamış ve şuan uc dış olmasına rağmen alta yer edinmemis dedi doktor yani yedi yaşlarında ortodonti ile ilerleyip oraya yer açmak filan gerekiyor dedi ancak bu süreçte dişlere nasıl iyi bakabiliriz mesela dişleriniz zor fircaliyor midesi bulanıyor kusuyor nasıl çözüm önerirsiniz
Zeynep hanım sorunuza gelecek olursak xylitol kristalleri almanızı ve sık sık uygulamanızı, çocuğunuzun paketli gıda ve şeker tüketimini azaltmanızı ve fırçanızı gerekirse bebek fırçasına çevirmenizi + florürlü macundan şaşmamanızı ve pedodontistinşz ile kontrolleri sık tutup gerekirse florür vernik yaptırmanızı öneririm 💕

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
10 Haziran 2026 22:39
Evet bazen ısırıyor hayırı öğrettik eskisine göre ısırması azaldı. Çok teşekkür ederim 🙏🏻 diş fırçası önerebiliyor musunuz hocam
Ordan seçebilirsiniz 💕
farklı bir ürün sormak isterseniz bana ulaşın yardımcı olayım
https://ty.gl/uenws0opggj95

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
10 Haziran 2026 22:39
Hocam merhaba 19 aylık altda ön de 3 diş ve 1 tane yine altta azı diş çıktı üstte hiç yok endiselenmelimiyim. Lütfen görün
Z
Zeynep Ç. ..
10 Haziran 2026 23:17
İnstagram üzerinden açmak istiyorum ama herhalde ancak ilerleyen zamanlarda olabilecek. Gün ve saat ayarlamak zor oluyor ancak YouTube üzerinden takip ederseniz ilk orası ile başlayacağız gibi duruyor TikTok harici.
Zeynep hanım sorunuza gelecek olursak xylitol kristalleri almanızı ve sık sık uygulamanızı, çocuğunuzun paketli gıda ve şeker tüketimini azaltmanızı ve fırçanızı gerekirse bebek fırçasına çevirmenizi + florürlü macundan şaşmamanızı ve pedodontistinşz ile kontrolleri sık tutup gerekirse florür vernik yaptırmanızı öneririm 💕
E
Elif Y. ..
21 Haziran 2026 21:58
Merhaba hocam. Kızım bır sonrakı ay üç yaşına giricek dış fırçalamasını aktıf bır sekılde sağlıyoruz ancak ön iki dişte kahverengı lekeler oluştu ve bu benı korkuttu açıkçası ne yapmalıyız acaba çürüğe yol açar mı
R
Rabia A. ..
1 Temmuz 2026 10:42
Bebeğim 9 buçuk aylık şu an 7 dişi var. Sağ üst ilk azı dişinin bulunduğu yer mor. Sebebi ne olabilir doktora götürmeli miyim?
Yükleniyor...