Diş mi Uyku Alışkanlığı mı

625 görüntüleme
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 07:48
6 aylık bebeğim normalde gece 1 kez ya da 2 kez uyanırdı en fazla ve normal uyanırdı. 2 haftadır 3 4 kere ve ağlayarak uyanıypr ve emmeden uyumuyor. Diş sürecindeydi dişin yeri belli biraz da şişlik var gibi ama tam anlayamıyorum. Dişten mi uyanıyordur yoksa emerek mi uyumaya alıştı. Ben emzirdikten sonra uyursa uyandırıp yatağına koyuyorum ama bazen uyanmıyor. Uyansa da bağırıp ağlıyor ve başka türlü sakinleşmiyor. Bunu yaşayan oldu mu şimdiden teşekkürler:)
S

Sultan Y.

13 Ağustos 2026 21:03
Ya benim bebem de 1-2 kere uyanıyordu geceleri ama 1 aydır sürekli uyanmaya başladı genelde ayaklarını yukarı kaldırıp yatağa indiriyor sertçe bizi duysun diye mi bilmiyorum 😅 sonrasında yine kakasını yapamıyor fitil kullanıyorum alışkanlık edinmek istemiyorum ama fitil atınca rahatlıyor napmam gerekiyor anlamıyorum ek gıda desek onu da yemiyor zaten yoğurt çorbası vermiştim birkaç hafta önce kustu daha da bir şey yemedi ondan önce meyve püreleri yiyordu bayıla bayıla şuan 6.5 aylık
T

Tuğba G.

13 Ağustos 2026 21:06
Sultan Yılmaz
Ya benim bebem de 1-2 kere uyanıyordu geceleri ama 1 aydır sürekli uyanmaya başladı genelde ayaklarını yukarı kaldırıp yatağa indiriyor sertçe bizi duysun diye mi bilmiyorum 😅 sonrasında yine kakasını yapamıyor fitil kullanıyorum alışkanlık edinmek istemiyorum ama fitil atınca rahatlıyor napmam gerekiyor anlamıyorum ek gıda desek onu da yemiyor zaten yoğurt çorbası vermiştim birkaç hafta önce kustu daha da bir şey yemedi ondan önce meyve püreleri yiyordu bayıla bayıla şuan 6.5 aylık
Benim kızım da bacaklarını kaldırıp indiriyor sertçe ve o da kakasını yapamadı 4 gün şimdi de 2 günde anca yapıyor ağlayarak zeytinyağı içirip kayısı yediriyorum probiyotik kullanıyorum. Gazlı bi bebekti zaten doktoru önermişti tekrar kullanın dedi siz de probiyotiği doktora sorun isterseniz bizimki hala düzelmedi yine emmeye uyanıyor ben uyanmaya alıştım sanırım emzirmemek için direniyordum ama salmak zorunda kaldım susmuyor çünkü
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir