Diş mi Uyku Alışkanlığı mı
624 görüntüleme
T
Tuğba G.
23 Temmuz 2026 07:48
6 aylık bebeğim normalde gece 1 kez ya da 2 kez uyanırdı en fazla ve normal uyanırdı. 2 haftadır 3 4 kere ve ağlayarak uyanıypr ve emmeden uyumuyor. Diş sürecindeydi dişin yeri belli biraz da şişlik var gibi ama tam anlayamıyorum. Dişten mi uyanıyordur yoksa emerek mi uyumaya alıştı. Ben emzirdikten sonra uyursa uyandırıp yatağına koyuyorum ama bazen uyanmıyor. Uyansa da bağırıp ağlıyor ve başka türlü sakinleşmiyor. Bunu yaşayan oldu mu şimdiden teşekkürler:)

Göktenur B.
23 Temmuz 2026 08:06
Bence dişten benim oğlum da 1 yaşına girmek üzere üsten dişin ucu gözüktü 3 gün oldu dün gece mesala sürekli uyanıp emmek istedi normalde bu kadar fazla uyanmaz
T
Tuğba G.
23 Temmuz 2026 08:19
Bence dişten benim oğlum da 1 yaşına girmek üzere üsten dişin ucu gözüktü 3 gün oldu dün gece mesala sürekli uyanıp emmek istedi normalde bu kadar fazla uyanmaz
K
Kamil E.
23 Temmuz 2026 08:31
Tuğba hanım oğlum 6.5 aylık anlattıklarınızı bire bir yaşıyoruz ağlayarak uyanıyor emmiyor 5 dk sonra geri uyuyor
T
Tuğba G.
23 Temmuz 2026 08:35
Tuğba hanım oğlum 6.5 aylık anlattıklarınızı bire bir yaşıyoruz ağlayarak uyanıyor emmiyor 5 dk sonra geri uyuyor
S
Selin A.
23 Temmuz 2026 08:53
Aynı süreçten geçiyoruz 🫂
M
Merve ..
Premium Üye
23 Temmuz 2026 08:57
Oğlum 5.5 aylık. Aynı durumdayız, neredeyse saat başı, en fazla 1.5 saatte bir uyanıyor. 🫠
N
Nazenin
23 Temmuz 2026 09:02
Benim bebeğim de 6,5 aylık 20 gün kadar önce gece nerdeyse saat başı uyanıp emiyordu bıraktığımda uyumayıp tekrar meme istiyordu normalde emer uyur bu 10 gün kadar sürdü ve diş belirtisi de yoktu kaşıntı hariç beyazlık vs hiç dikkatimi çekmemişti. Bir gün elimi damaklarıyla zaten ısırır gibi yapar parmağıma minicik bir şey değdi meğer dişmiş. Muhtemelen sizinkisi de diş

Dinara R.
Premium Üye
23 Temmuz 2026 09:18
Kızım dün 7 aylık oldu aynı şeyleri yaşıyoruz. Alt iki dışını 1 ay önce çıkarmıştı üst dişleri çıkacak galiba ve dediğiniz şekilde ağlayarak uyanıyor ve emmeden geri uyutamıyorum dün gece akşam 7 ile sabah 7 arasında tam 8 kere emzirmişim. Bitik durumdayım. İnşallah bir an önce dişlerini çıkarır ve ben de bebeğim de rahatlarız. Size de kolaylıklar diliyorum. Kızlar hepimize Allah kolaylık versin 🫂
T
Tuğba G.
23 Temmuz 2026 10:13
Benim bebeğim de 6,5 aylık 20 gün kadar önce gece nerdeyse saat başı uyanıp emiyordu bıraktığımda uyumayıp tekrar meme istiyordu normalde emer uyur bu 10 gün kadar sürdü ve diş belirtisi de yoktu kaşıntı hariç beyazlık vs hiç dikkatimi çekmemişti. Bir gün elimi damaklarıyla zaten ısırır gibi yapar parmağıma minicik bir şey değdi meğer dişmiş. Muhtemelen sizinkisi de diş
T
Tuğba G.
23 Temmuz 2026 10:14
Kızım dün 7 aylık oldu aynı şeyleri yaşıyoruz. Alt iki dışını 1 ay önce çıkarmıştı üst dişleri çıkacak galiba ve dediğiniz şekilde ağlayarak uyanıyor ve emmeden geri uyutamıyorum dün gece akşam 7 ile sabah 7 arasında tam 8 kere emzirmişim. Bitik durumdayım. İnşallah bir an önce dişlerini çıkarır ve ben de bebeğim de rahatlarız. Size de kolaylıklar diliyorum. Kızlar hepimize Allah kolaylık versin 🫂

Dinara R.
Premium Üye
23 Temmuz 2026 10:15
Ayy size de kokaylıklar dilerim yalnız olmadığımı anladım bebek bakmanın her süreci zor çok teşekkür ederim bebekler de acı çekmesin hızlı hızlı dişlerini çıkarsınlar :)
T
Tuğba G.
23 Temmuz 2026 10:15
Oğlum 5.5 aylık. Aynı durumdayız, neredeyse saat başı, en fazla 1.5 saatte bir uyanıyor. 🫠
T
Tuğba G.
23 Temmuz 2026 10:16
Aynı süreçten geçiyoruz 🫂
N
Nazenin
23 Temmuz 2026 10:31
O zaman hızlı çıkarmış size de zor gelmiştir kalan dişleri daha kolay çıkar inşallah bizim dişler de kendini gösterse mutlu olacağım 4 tanesinin birden çıkacağını düşünüyorum bakalım teşekkür ederim yanıt için :)
T
Tuğba G.
23 Temmuz 2026 10:38
N
Nehar K.
23 Temmuz 2026 12:48
Aynısını yaşadık
Saat başı uyanfi aglayarak
Sonra dişler çıktı
Sonra dişler çıktı
T
Tuğba G.
23 Temmuz 2026 13:38
Aynısını yaşadık
Sonra dişler çıktı
Sonra dişler çıktı
D
Derya ..
25 Temmuz 2026 10:12
7 aylık kızım ne zaman diş cıkarcak olsa son 1 haftayı kendine de bize de zehir ediyo. Çığlıkla uyanma sakinleşmeme sık uyanma vs yaşıyoruz. Doktor eger cok zorlanırsa yarım ölçek calpol veya dolven verin sonuçta zoru var demişti. Yarım ölçek verince o da daha rahat uyuyor
T
Tuğba G.
25 Temmuz 2026 10:14
7 aylık kızım ne zaman diş cıkarcak olsa son 1 haftayı kendine de bize de zehir ediyo. Çığlıkla uyanma sakinleşmeme sık uyanma vs yaşıyoruz. Doktor eger cok zorlanırsa yarım ölçek calpol veya dolven verin sonuçta zoru var demişti. Yarım ölçek verince o da daha rahat uyuyor
D
Derya ..
25 Temmuz 2026 10:15
Calpol artık etki etmiyor eskisi gibi sanırım benim kızıma Dolven'i de doktora Calpol'ün yetmediğini söyleyip yazmasını isterim teşekkür ederim :) Diper dişleri kolay çıkar inşallah bebişinizin
Yükleniyor...