Diş mi Uyku Alışkanlığı mı

624 görüntüleme
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 07:48
6 aylık bebeğim normalde gece 1 kez ya da 2 kez uyanırdı en fazla ve normal uyanırdı. 2 haftadır 3 4 kere ve ağlayarak uyanıypr ve emmeden uyumuyor. Diş sürecindeydi dişin yeri belli biraz da şişlik var gibi ama tam anlayamıyorum. Dişten mi uyanıyordur yoksa emerek mi uyumaya alıştı. Ben emzirdikten sonra uyursa uyandırıp yatağına koyuyorum ama bazen uyanmıyor. Uyansa da bağırıp ağlıyor ve başka türlü sakinleşmiyor. Bunu yaşayan oldu mu şimdiden teşekkürler:)
Göktenur B.

Göktenur B.

23 Temmuz 2026 08:06
Bence dişten benim oğlum da 1 yaşına girmek üzere üsten dişin ucu gözüktü 3 gün oldu dün gece mesala sürekli uyanıp emmek istedi normalde bu kadar fazla uyanmaz
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 08:19
Göktenur Bektaş
Bence dişten benim oğlum da 1 yaşına girmek üzere üsten dişin ucu gözüktü 3 gün oldu dün gece mesala sürekli uyanıp emmek istedi normalde bu kadar fazla uyanmaz
Size de kolaylıklar diliyorum umarım diğer dişleri kolay çıkar bizimki de çıkar umarım teşekkür ederim yanıtınız için :)
K

Kamil E.

23 Temmuz 2026 08:31
Tuğba hanım oğlum 6.5 aylık anlattıklarınızı bire bir yaşıyoruz ağlayarak uyanıyor emmiyor 5 dk sonra geri uyuyor
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 08:35
Kamil Evren
Tuğba hanım oğlum 6.5 aylık anlattıklarınızı bire bir yaşıyoruz ağlayarak uyanıyor emmiyor 5 dk sonra geri uyuyor
Umarım en kısa zamanda geçer hem bebekler hem aileler olarak rahatlarız kolaylıklar dilerim size de çabuk çıkarırlar inşallah demek ki bebeklerin geneli bunları yaşıyor onlar için de zor, teşekkür ederim
S

Selin A.

23 Temmuz 2026 08:53
Aynı süreçten geçiyoruz 🫂
M

Merve ..

Premium Üye
23 Temmuz 2026 08:57
Oğlum 5.5 aylık. Aynı durumdayız, neredeyse saat başı, en fazla 1.5 saatte bir uyanıyor. 🫠
N

Nazenin

23 Temmuz 2026 09:02
Benim bebeğim de 6,5 aylık 20 gün kadar önce gece nerdeyse saat başı uyanıp emiyordu bıraktığımda uyumayıp tekrar meme istiyordu normalde emer uyur bu 10 gün kadar sürdü ve diş belirtisi de yoktu kaşıntı hariç beyazlık vs hiç dikkatimi çekmemişti. Bir gün elimi damaklarıyla zaten ısırır gibi yapar parmağıma minicik bir şey değdi meğer dişmiş. Muhtemelen sizinkisi de diş
Dinara R.

Dinara R.

Premium Üye
23 Temmuz 2026 09:18
Kızım dün 7 aylık oldu aynı şeyleri yaşıyoruz. Alt iki dışını 1 ay önce çıkarmıştı üst dişleri çıkacak galiba ve dediğiniz şekilde ağlayarak uyanıyor ve emmeden geri uyutamıyorum dün gece akşam 7 ile sabah 7 arasında tam 8 kere emzirmişim. Bitik durumdayım. İnşallah bir an önce dişlerini çıkarır ve ben de bebeğim de rahatlarız. Size de kolaylıklar diliyorum. Kızlar hepimize Allah kolaylık versin 🫂
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 10:13
Nazenin
Benim bebeğim de 6,5 aylık 20 gün kadar önce gece nerdeyse saat başı uyanıp emiyordu bıraktığımda uyumayıp tekrar meme istiyordu normalde emer uyur bu 10 gün kadar sürdü ve diş belirtisi de yoktu kaşıntı hariç beyazlık vs hiç dikkatimi çekmemişti. Bir gün elimi damaklarıyla zaten ısırır gibi yapar parmağıma minicik bir şey değdi meğer dişmiş. Muhtemelen sizinkisi de diş
O zaman hızlı çıkarmış size de zor gelmiştir kalan dişleri daha kolay çıkar inşallah bizim dişler de kendini gösterse mutlu olacağım 4 tanesinin birden çıkacağını düşünüyorum bakalım teşekkür ederim yanıt için :)
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 10:14
Dinara Rahmedova
Kızım dün 7 aylık oldu aynı şeyleri yaşıyoruz. Alt iki dışını 1 ay önce çıkarmıştı üst dişleri çıkacak galiba ve dediğiniz şekilde ağlayarak uyanıyor ve emmeden geri uyutamıyorum dün gece akşam 7 ile sabah 7 arasında tam 8 kere emzirmişim. Bitik durumdayım. İnşallah bir an önce dişlerini çıkarır ve ben de bebeğim de rahatlarız. Size de kolaylıklar diliyorum. Kızlar hepimize Allah kolaylık versin 🫂
Yanlışlıkla yanıtımı şilmişim çok teşekkür ederim bebeklerle hep kolay süreçlerden geçelim inşallah :)
Dinara R.

Dinara R.

Premium Üye
23 Temmuz 2026 10:15
Tuğba Gültekin
Ayy size de kokaylıklar dilerim yalnız olmadığımı anladım bebek bakmanın her süreci zor çok teşekkür ederim bebekler de acı çekmesin hızlı hızlı dişlerini çıkarsınlar :)
Teşekkür ederim. Yalnız olmadığınızı bilmenizi istediğim için yazdım. Amin inşallah. Sağlıkla büyüsünler bebişlerimiz 🙏
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 10:15
Merve
Oğlum 5.5 aylık. Aynı durumdayız, neredeyse saat başı, en fazla 1.5 saatte bir uyanıyor. 🫠
Ayy Allah yardımıcımız olsun yalnız olmadığımızı görmüş olduk en azından bizim bebeklerde sorun değilmiş :) size de kolaylıklar dilerim diş sürecinde
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 10:16
Selin Atahanli
Aynı süreçten geçiyoruz 🫂
Hepimize kolaylıklar diliyorum bebklerimiz için de daha fazla acı çekmeden düzelmesini istiyorum :)
N

Nazenin

23 Temmuz 2026 10:31
Tuğba Gültekin
O zaman hızlı çıkarmış size de zor gelmiştir kalan dişleri daha kolay çıkar inşallah bizim dişler de kendini gösterse mutlu olacağım 4 tanesinin birden çıkacağını düşünüyorum bakalım teşekkür ederim yanıt için :)
Olabilir :) ikisi birden geldi arka arkaya inşallah birkaç ay gelmez üsttekiler hayırlısıysa, anca kendime geliyorum. Size gelmiş geçmiş olsun 
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 10:38
Kamil Evren
Umarım çabucak biter bu süreç bebeğiniz de çıkarır dişini zorlanıyorsunuzdur eşinizle birlikte kolaylıklar diliyorum
N

Nehar K.

23 Temmuz 2026 12:48
Aynısını yaşadık

Saat başı uyanfi aglayarak

Sonra dişler çıktı
T

Tuğba G.

23 Temmuz 2026 13:38
Nehar Kara
Aynısını yaşadık

Saat başı uyanfi aglayarak

Sonra dişler çıktı
Teşekkür ederim yanıtınız için o zaman bizim dişlerimizin çıkmasına da az kalmış :)
D

Derya ..

25 Temmuz 2026 10:12
7 aylık kızım ne zaman diş cıkarcak olsa son 1 haftayı kendine de bize de zehir ediyo. Çığlıkla uyanma sakinleşmeme sık uyanma vs yaşıyoruz. Doktor eger cok zorlanırsa yarım ölçek calpol veya dolven verin sonuçta zoru var demişti. Yarım ölçek verince o da daha rahat uyuyor
T

Tuğba G.

25 Temmuz 2026 10:14
Derya
7 aylık kızım ne zaman diş cıkarcak olsa son 1 haftayı kendine de bize de zehir ediyo. Çığlıkla uyanma sakinleşmeme sık uyanma vs yaşıyoruz. Doktor eger cok zorlanırsa yarım ölçek calpol veya dolven verin sonuçta zoru var demişti. Yarım ölçek verince o da daha rahat uyuyor
Calpol artık etki etmiyor eskisi gibi sanırım benim kızıma Dolven'i de doktora Calpol'ün yetmediğini söyleyip yazmasını isterim teşekkür ederim :) Diper dişleri kolay çıkar inşallah bebişinizin
D

Derya ..

25 Temmuz 2026 10:15
Tuğba Gültekin
Calpol artık etki etmiyor eskisi gibi sanırım benim kızıma Dolven'i de doktora Calpol'ün yetmediğini söyleyip yazmasını isterim teşekkür ederim :) Diper dişleri kolay çıkar inşallah bebişinizin
Amin hepimizin inşallah :))
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir