Diş mi Hastalık mı?

56 görüntüleme
d

dadt

5 Nisan 2026 01:20
16 aylık kızım dün düğüne gittik sabahına burun akıntısı hapşuruk başladı ama çok da salyası vardı. Ön dişlerin hepsi çıktı azılar da 4 tane çıkmıştı. Son azılar kaldı acaba onlar mı çıkıyor yoksa üşüttü mü bilmiyorum. Ateş 37.5. Köpek dişleri ve azıları çıkarırken de burun akıntısı olmuştu grip gibiydi tekrar öyle mi oldu yoksa hastalık mı bilemiyorum burun yıkama yapıyorum ağrı kesici vermedim ağzını da açmıyor göremiyorum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

5 Nisan 2026 01:21
Bebeğinizin yaşadığı belirtiler, diş çıkarma sürecine mi yoksa bir hastalığa mı işaret ediyor, bunu belirlemek için birkaç faktörü göz önünde bulundurmanız gerekir.

Diş Çıkarma Belirtileri:

Burun akıntısı
Salya artışı
Huzursuzluk
Uyku bozukluğu
Ağız çevresinde şişkinlik

Hastalık Belirtileri:

Burun akıntısı
Hapşuruk
Ateş (37,5 derece hafif bir ateş)
* Öksürük (açıklanmayan)

Kızınızın yaşadığı belirtiler, burun akıntısı, hapşuruk ve salya artışı gibi faktörlerle birlikte değerlendirildiğinde, bir hastalık olasılığı göz ardı edilemez.

Ateş 37,5 derece, hafif bir artış göstermiş ama bu diş çıkarma veya hafif bir hastalık belirtisi olabilir.

1. Burun yıkama ve nemlendirme: Burun akıntısını yönetmek için burun yıkama devam edin. Odanın nemini korumak için nemlendirici kullanabilirsiniz.
2. Ağrı kesici: Gerektiğinde doktorunuzun önerdiği dozda ağrı kesici kullanabilirsiniz.
3. Doktor muayenesi: Belirtiler devam ederse veya kötüleşirse, bir pediatri uzmanına başvurmanız en iyisi olacaktır. Uzman, bebeğinizin durumunu değerlendirebilir ve gerekli tedaviyi önerir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Diş Çıkarma Hakkında
2. Diş mi Grip mi ?
3. Hastalık Ateşi mi?
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Ş

Şule B.

5 Nisan 2026 01:31
Benimde kafam karısık ailecek hastalandık ateşi çıkıp çıkıp iniyor dişler de berbat

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir