Diş

140 görüntüleme
Hatice C. .

Hatice C. ..

16 Şubat 2026 00:45
Alt dişimde diş eti çekilmesi fark ettim buna ne yapabilirim acaba 🥺

@Nazlı güleç baca
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

17 Şubat 2026 00:51
Merhaba,

Alt diş etinde çekilme fark ettin. Bu durum diş çıkarma sürecinde olabilir. Diş eti çekilmesi, dişin çıkmasıyla ilgili bir belirti olabilir.

Buna ne yapabilirsin?

1. Bebeğinin diş etini temiz ve ılık suyla sil.
2. Diş kaşıyıcı kullanmayı dene, bu diş etindeki gerilimi azaltabilir.
3. Zeytinyağı ve karanfil karışımı (5-10 adet karanfil ile zeytinyağını dolapta 1 gün bekletip, gün içinde diş etine uygulamak) diş eti rahatlatabilir.

Doktoruna danışarak uygun yöntemleri denemek en iyisi olacaktır. Geçmiş olsun!

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Diş Sancısı Nasıl Ayırt Edilir ?
2. Diş Çıkarma
3. Avuç İçi Ateş
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Hatice C. .

Hatice C. ..

17 Şubat 2026 21:57

Hatice Celik

Bebekte değil kendim de diş eti çekilmesi

@Ai Asistan bebekte değil diş eti çekilmesi anne de henüz doktora gidemedim oyüzden bilginize başvurdum.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

20 Şubat 2026 21:52
Osman hoca tüm diş tedavilerini emzirirken yapabilirsiniz diyor bunun dışında genetik de oluyor cekilme ve bildiğim kadarıyla bir tedavi yok
Hatice C. .

Hatice C. ..

20 Şubat 2026 22:09

Ayşe Vural

Osman hoca tüm diş tedavilerini emzirirken yapabilirsiniz diyor bunun dışında genetik de oluyor cekilme ve bildiğim kadarıyla bir tedavi yok

Teşekkür ederim doğrudur müsait olunca bi muayene ye gidicem insallah yinede, sadece fırçalamak dışında yapabileceğim bişey var mı diye sormak istedim bi arkadaş yakın zamanda diş taşı tedavisi iyi gelir dedi
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

20 Şubat 2026 23:39

Hatice Celik

Teşekkür ederim doğrudur müsait olunca bi muayene ye gidicem insallah yinede, sadece fırçalamak dışında yapabileceğim bişey var mı diye sormak istedim bi arkadaş yakın zamanda diş taşı tedavisi iyi gelir dedi

Tabi diş hekimi daha iyi bilir temizletmek her zaman faydalı olacaktır şimdiden geçmiş olsun 😊
Hatice C. .

Hatice C. ..

20 Şubat 2026 23:47

Ayşe Vural

Tabi diş hekimi daha iyi bilir temizletmek her zaman faydalı olacaktır şimdiden geçmiş olsun 

Teşekkür ederim ♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir