Dil ve Konuşma Terapisti// Konuşma Gecikmesi
1177 görüntüleme
S
Sinem C. A.
19 Haziran 2025 00:16
Merhabalar oğlum 19 aylık sadece baba diyor ve babıldaması var ekran izledi bizde kafamızda oluşan bazı düşüncelerden dolayı Ergoterapiste götürdük ergoterpist herhangi bir sorun olmadığını sosyal bir çocuk olduğunu sadece kelimesinin yetersiz olduğunu ve konuşma terapisinden destek almamızı uygun buldu.Bizde anne baba olarak daha küçük olduğunu düşünüyoruz 19 aylık bebekte tek kelime ve babıldama muhakkak konuşma terapisine mi gitmeli ?

Feyza Ö. ..
12 Temmuz 2026 23:29
Sız de goturdunuz bır yere pekı
A
Ayşe Y.
12 Temmuz 2026 23:37
Merhaba, oğlum 15 aylık. Tüm komutları anlıyor, ismine tepki veriyor, her sorduğum şeyi gösteriyor. Ama babıldama dahil hiç kelimesi yok
A
Ayşe Y.
12 Temmuz 2026 23:39
bakıyorum insanlar 12 aylıkken anlamlı kelimesi var vs gibi şeyler söyleyince endişe ediyorum

Feyza Ö. ..
12 Temmuz 2026 23:41
Bende aynı sekılde endıselendım :( ekran vs varmı sızde kızım dedıklerımıde anlıyor ucak ucururlen araba surerken ıııı dıye ses cıkartıyor
A
Ayşe Y.
12 Temmuz 2026 23:47
Ben de ıkı aydır gunde yarım saat nıloya acmıstım tek bakıyorum dıye bnde ne gorursem yapıyorum konusma anlamında tv yıde kestım yıne tabı oyun grubları dusunuyorum akranlarından ogrenırmı acaba dıye
Yükleniyor...