Dertleşme 🌸

1470 görüntüleme
E

Elanur Ü.

23 Ocak 2026 19:05
Kızlar merhaba🌸🥹Sizlerde kendinizi depresyona girecek yada girmiş gibi hissediyormusunuz? Ev çocuk koca derken ben kendimi çok yalnız hissediyorum. Hele bir de kış ayı bir yere de çıkamıyoruz. Evde kafayı yemek üzereyim 😀😀
Y

Yağmur İ. ..

27 Ocak 2026 14:04
Bende yalnız ve bitik hissediyorum. Çocuğa ve eve yetmeye çalışmanın dışında anneliğimin sorgulanması(bir şey olmazcılar, abartıyorsuncular), yalnız bırakılmak çok yordu. Sürekli içimde bir şeyleri kırma ve bağırma isteği var. Bunu bebeğime yansıtmamaya çalışmak da çok yordu. Saatlerce ağlamak istiyorum.
H

Hülya B.

27 Ocak 2026 14:06

Eda Alan

Merhaba bende İzmir iki buçuk yaşında kızım iki buçuk aylık iki kız annesiyim

Allah bağışlasın Izmir'in neresinden Eda hanım
H

Hülya B.

27 Ocak 2026 14:07

Yağmur İkiz

Bende yalnız ve bitik hissediyorum. Çocuğa ve eve yetmeye çalışmanın dışında anneliğimin sorgulanması(bir şey olmazcılar, abartıyorsuncular), yalnız bırakılmak çok yordu. Sürekli içimde bir şeyleri kırma ve bağırma isteği var. Bunu bebeğime yansıtmamaya çalışmak da çok yordu. Saatlerce ağlamak istiyorum.

Bizleri yoran bebeklerimiz değil zaten, çevremiz ve omzumuza binen ekstra sorumluluklar 😟
E

Eda A.

27 Ocak 2026 14:11

Hülya Batlak

Allah bağışlasın Izmir'in neresinden Eda hanım

Amin hepimizin evlatlarını inşallah Çiğli Harmandalı da oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz
H

Hülya B.

27 Ocak 2026 14:39
Karabağlar'dayım ben de , uzakmışız biraz 🙃
Ceren D.

Ceren D.

29 Ocak 2026 19:31

Hilal İyidoğan

Ben de Sivas’tayım 3 ay 22 günlük bebişim var 🐥

Merhabaa🫶🏼 nerede oturuyorsunuz?☺️
Hilal İ. .

Hilal İ. ..

29 Ocak 2026 20:26

Ceren Doğancık

Merhabaa🫶🏼 nerede oturuyorsunuz?☺️

Merhaba üniversite TOKİ deyim sizz?🤓
Ceren D.

Ceren D.

29 Ocak 2026 21:04

Hilal İyidoğan

Merhaba üniversite TOKİ deyim sizz?🤓

Merkezdeyim ben de kafeler sokağı☺️ çok yakınmış araları bebişlerin
Hilal İ. .

Hilal İ. ..

29 Ocak 2026 21:28

Ceren Doğancık

Merkezdeyim ben de kafeler sokağı☺️ çok yakınmış araları bebişlerin

Evet biz de instagram kullanıyorsanız takipleşebiliriz ordan konuşuruz isterseniz 🤓 @cck_hilaal
Ceren D.

Ceren D.

29 Ocak 2026 21:30

Hilal İyidoğan

Evet biz de instagram kullanıyorsanız takipleşebiliriz ordan konuşuruz isterseniz 🤓 @cck_hilaal

Tabii ekledim🤤🤍
Damla A. .

Damla A. ..

29 Ocak 2026 21:49
Ben de adana kafama kadar yorganı çekip depresyona girmek istiyorum. Cocuk es ev aile sürekli bir sorunla uğraşıyorum üstüne hiç olmadığım kadar rahatsizlaniyorum
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

23 Şubat 2026 20:57
Merhaba kızlar ben de Çanakkale de oturuyorum
Damla A. .

Damla A. ..

23 Şubat 2026 21:25
Benim de oğlum 4.5 aylık lohusalikta bu kadar kötü olmamıştım. Tahammülüm bitti mutsuzum kendimi iyi hissetmiyorum bir fırsat bulsam arkama bakmadan kacacam sanki öyle ağır geliyor artık. Eşim bh duruma çok üzülüyor o üzülmesin diye daha çok içime atıyorum. Disari cikmamazlik hiç yapmadım ama gece serüveni sabah erken başlama çok yordu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir