Dertleşelim mi?
432 görüntüleme
G
GG
4 Mart 2026 22:15
Bebeğim 4 buçuk aylık yaklaşık 1 aydır mama-anne sütü ilerliyorduk silikon uç olmadan asla emmiyordu ve bu da beni çok zorluyordu ilk zamanlar sağım yapacak kadar sütüm oluyordu ama 1 ay önce sağım yapacak ne psikolojim kaldı ne de sütüm. Bugünse memeyi tamamen bıraktı asla emziremedim o ağladıkça ben daha kötü oldum biberona mamaya sevinçle heyecan yaparken artık ona eziyet etmek istemiyorum. Ama gerek toplum baskısı gerekse dayatılan sağlıklı olan bu
sebebiyle bu zamana kadar direndim halbuki ben hiç emmemişim doğumum itibariyle hep mama kullanmışım çok şükür bir sağlık sorunum hiç olmadı ama yinede çok üzülüyorum kendimi eksik hissediyorum anneme de anlatamıyorum kadın kendini kötü hissetmesin üzülmesin diye ama o içimdeki tarifsiz burukluk işte :(
sebebiyle bu zamana kadar direndim halbuki ben hiç emmemişim doğumum itibariyle hep mama kullanmışım çok şükür bir sağlık sorunum hiç olmadı ama yinede çok üzülüyorum kendimi eksik hissediyorum anneme de anlatamıyorum kadın kendini kötü hissetmesin üzülmesin diye ama o içimdeki tarifsiz burukluk işte :(
G
GG
5 Mart 2026 07:22
Ben de doğduğumda beri mama ile beslenmişim ve çok şükür benim de sağlık sorunum yok.. Şuan oğlum 8 aylık ve o da mama ile besleniyor. Sen elinden geleni yapmışsın ve artık bebeğin de istemiyorsa zorlayamazsın. Benim oğlum da 2.5 aylıkken emmek istemedi ne olursa olsun; sağım yaptım ama lohusalık psikolisi atlatamamıştım ve sütüm de kesildi. Suçladıkça elime bir şey geçmediğini gördüm.
Diyeceğim o ki sen mutluysan iyiysen bebeğin iyi olur. Bu durum takılacak vahim bir durum değil..
Diyeceğim o ki sen mutluysan iyiysen bebeğin iyi olur. Bu durum takılacak vahim bir durum değil..
D
Damla
5 Mart 2026 16:55
Benim oğlum da 5 aylık dogurdugumdan beri gogusum problemli çoğu kişi bırak dediler bırakmadım o hissi yasamamak adına ama gün geçtikçe acısı artıyor ve kendime bu işkenceyi yaşattığım için kızıyorum
E
Ecem ..
5 Mart 2026 21:55
Ya neden kendini üzüyorsun ki bak benim oglum dogdu zaman dırek yogun bakımına alındı 10 gun yogun bakımda kaldı emzirmek yasaktı cıgerlerıne kacar dıye bu sure ıcınde orda bıberona alıstı yogun bakımdan cıkınca da hıc bı sekılde naptıysam meme tutturamadım sureklı sagarak bıberonla ılerledık ve bı sure sonra sütüm kesıldı şuan mama olarak devam edıyoruz elimizde olan bısey degıl bazen
Yükleniyor...