Derin Nefes Alma

67 görüntüleme
K

Kader B.

17 Mart 2026 16:41
merhaba bebeğim uyurken arada derin nefes alarak uyanıyor yada uykuya devam ediyor ama derin nefes alarak uyanması beni tedirgin ediyor sizce neden
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
18 Mart 2026 17:07
Merhaba! Bebeğinizin uyurken derin nefes alması ve uyanması normal bir durum olabilir. Forumda benzer bir konuda, 40 günlük bir bebeğin arada sırada nefessiz kalıyormuş gibi sesler çıkarıp derin nefes aldığı paylaşıldı. Bunun birkaç nedeni olabilir:

- Burnu tıkanık olabilir, bu nedenle nefes almakta zorlanıyor olabilir.
- Geniz eti problemi olabilir, ancak bu daha nadir bir durumdur.

Ayrıca, bebeğinizin nefes borusu çok ince olduğu için, yastık kullanımı gibi bazı faktörler nefes alma problemlerine neden olabilir. Bu nedenle, yastık kullanıyorsanız, kullanmayı bırakmanız önerilebilir.

Bebeğinizin derin nefes alması ve uyanması konusunda endişe duyuyorsanız, bir doktora danışmanız en iyisi olacaktır. Doktor, bebeğinizin durumunu değerlendirebilir ve gerekli tavsiyeleri verebilir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. “bebeğiniz Uyumuyor mu? Uyku Sorunlarının Psikolojik Nedenleri ve Çözüm Yolları”
2. Nefes Problemi
3. Derin Uykuya Geçemiyor
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

19 Mart 2026 20:58
Burnu tıkanıyor olabilir mi
Z

Zahide Ç.

20 Mart 2026 07:50
Merhaba benim oğlum da böyle korktuğum için çok videosunu çekip doktor doktor dolaştım en son uyku geçişi ve rem uykusundan olduğunu öğrendim. Rem sırasında hızlı ve derin derin nefes alıp birden uyanıyor bu başarısız uyku geçişi demekmiş , bazen uyanmıyor nefesi normale dönüyor bu da uyku geçişini tamamladı demekmiş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir