Cok Onemliiiii Lutfen Ayni Durumda Olan Yazabilirler mi

1149 görüntüleme
C

Cansu A. B.

27 Mart 2026 22:30
Merhabalar hamilelik dusunuyorum ilk kizim 7 yasinda bu ay 3 defa denedik korunmasiz iliski ama olmadi doktora gittim kontrol amacli o da niye 7 yil bekledin yumurta sayisi sperm sayisinda azalma olabilir dedi bu kadar yil bekleyip hamile kalan var mi muayene etti skinti yok dedi yumurtaliklaeima baktirmadim [ama.sizce](ama.sizce) olur mu daha denedikce strese girdim acikcasi
C

Cansu A. B.

19 Nisan 2026 09:47
Merve Yılmaz
Ben kızım 12 yaşındayken bebek istedim 9 ay olmadı çok morelim bozuldu çok üzüldüm doktora gittim hatta infertiliteye yumurtalarım gayet sağlıklıydı gayet sağlıklı olduğumu öğrendim rahatladım diyemi bilmiyorum ama yumurtlama testleri kullandım bence kesinlikle ile yarıyor şuan bebeğim 5 aylık tekrar hamileyim yine yumurtlama testleri ile hesaplayarak yaptım hatta burcunu bile hesapladım ☺ yumurtlama testi alıp denemelisiniz muhakkak ilk ay denk gelmese bile ikinci ay muhakkak denk gelir
Ovulasyon testinden mi bahsediyosunuz [acaba.doktor](acaba.doktor) yumurta catlatma ignesi verdi nu ay bakalimm hayirlisiyla olur insallah 
M

Merve Y.

19 Nisan 2026 10:25
Evet ovulasyon testi
F

Feyza Ç.

20 Nisan 2026 13:15
ablamın iki kızı arasında 9 yaş var tedavisiz oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir