Cok Onemliiiii Lutfen Ayni Durumda Olan Yazabilirler mi
280 görüntüleme
C
Cansu A. B.
27 Mart 2026 22:30
Merhabalar hamilelik dusunuyorum ilk kizim 7 yasinda bu ay 3 defa denedik korunmasiz iliski ama olmadi doktora gittim kontrol amacli o da niye 7 yil bekledin yumurta sayisi sperm sayisinda azalma olabilir dedi bu kadar yil bekleyip hamile kalan var mi muayene etti skinti yok dedi yumurtaliklaeima baktirmadim [ama.sizce](ama.sizce) olur mu daha denedikce strese girdim acikcasi

Elif T.
27 Mart 2026 22:36
Ben böyle bir durum yaşamadım ama kız kardeşimle aramda 10 yaş var
A
Ayşe Ş. N.
27 Mart 2026 22:37
Benim bebeğim 8 aylık, büyük 15 yaşında. Korunduğum halde bir kaza oldu, çok korkuyordum, istemiyordum ben de! Tabii öğrenince sevgisi de beraberinde geldi ama demem o ki; gelecekse gelir, 7 yıl sorun olmaz. Rabbim gönlünüzce versin.

Çağla
27 Mart 2026 22:45
Benimde buyuk oğlum 7.5 yasında ,küçüğü 10 aylık şuan
C
Cansu A. B.
27 Mart 2026 22:48
Herhamgi bir tedavi olmadan dogal surecte mi hamile kaldiniz acaba kac ay surdu kalmadiniz yada plansiz miydi
E
Eda D.
27 Mart 2026 22:58
İki kızım arası 17 yıl var şuan biri 18 diğeri 1 yaşında
C
Cansu A. B.
27 Mart 2026 23:36
İki kızım arası 17 yıl var şuan biri 18 diğeri 1 yaşında
F
Figen ..
28 Mart 2026 00:01
iki kardeşim arasında 13 sene vardı ve annem doğurduğunda 36 yaşındaydı bence streste hamileliği etkileyen bir sebep siz içinizi ferah tutun denemeye devam edin rabbim hayırlı ve güzel zamanda nasip eder inşallah
E
Eda D.
28 Mart 2026 05:25
Dogal yolla mi oldu tedaviylr mi eger isteyrrek olduysa ne kadar sure denedikten sonra oldu acaba
E
Eda D.
28 Mart 2026 05:29
Birde yumurtala zamanı akıntı normal zamanki gibi olmuyormuş iç çamaşırını beyaz yapışkan jolemsi akıntı oluyor diye biliyorum o günleri takip edebilirsiniz normal zamanda regl oluyorsanız 1 ayda [14.gün](14.gün) yumurtlama günü oluyor 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası hamilelik şansı yükseliyor diye biliyorum
G
Gülşah S.
28 Mart 2026 06:21
Merhaba burda sizin de yaşınız önemli bence. Benim kızım 7 yaşında oğlum 4 aylık. Yumurta rezervlerime baktırmıştım bence siz de baktırın derim.
C
Cansu A. B.
28 Mart 2026 07:29
Doğal yolla isteyerek ama ben bir yerde duymuştum ilk 3 ay doğum kontrol hapı kullanın bırakınca hamilelik ihtimali daha yüksek olur diye öyle yaptım 3 ay onu kullanıp bıraktım 3 ay kadarda olmadı sonra hamile kaldım hatta polikistik över de var bende düzenli regli de olmam 2-3 ay da bir regl oluyorum zaten yaşım 38.
C
Cansu A. B.
28 Mart 2026 07:30
Birde yumurtala zamanı akıntı normal zamanki gibi olmuyormuş iç çamaşırını beyaz yapışkan jolemsi akıntı oluyor diye biliyorum o günleri takip edebilirsiniz normal zamanda regl oluyorsanız 1 ayda [14.gün](14.gün) yumurtlama günü oluyor 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası hamilelik şansı yükseliyor diye biliyorum
C
Cansu A. B.
28 Mart 2026 07:31
Merhaba burda sizin de yaşınız önemli bence. Benim kızım 7 yaşında oğlum 4 aylık. Yumurta rezervlerime baktırmıştım bence siz de baktırın derim.
C
Cansu A. B.
28 Mart 2026 07:32
Birde doktor hayit otu onerdi yumurtalaei aktiflestiriyormus galiba kullanan fayda goren var mi acaba
G
Gülşah S.
28 Mart 2026 07:57
Haklisiniz yasim da 36 cok kucuk degil tabi ama yumurta rezervlerine baktiracagim mutlaka regl olmayi bekliyorum

Afranur K.
28 Mart 2026 08:00
Kız kardeşimle aramda 8 yaş var annem 32 yaşındayken kardeşimi yapmış, bence ortada sizi bu kadar tedirgin edecek bir durum olmamalı, sadece 1 ay uzun süreli korunmalı ilişkilerden sonra çok kısa bir süre, doktorunuz bu konuyu açıklamıştır diye düşünüyorum ama 30 yaş altında 2 yıl, 30 yaş üstünde de korunma bittikten sonra 1 yıllık bir bekleme süresi normal kabul ediliyor.
ilk çocuğunuz hemen oldu diye 2. Ai de hemen gelecek diye bir durum yok ki, hayat aynı akışında gitmez ki hiç bir zaman. Siz stres yaptıkça vücudunuz zorlanır , siz rahat olursanız vücudunuz da sizinle uyumlu ilerler
ilk çocuğunuz hemen oldu diye 2. Ai de hemen gelecek diye bir durum yok ki, hayat aynı akışında gitmez ki hiç bir zaman. Siz stres yaptıkça vücudunuz zorlanır , siz rahat olursanız vücudunuz da sizinle uyumlu ilerler
T
Tuğba A.
28 Mart 2026 10:48
11 yaşında kızım var 11 yıl aradan sonra ikinci çocuğuma hamileyim 2. İlişkimizde hamile kalmıştım
M
Merve Y.
15 Nisan 2026 10:32
Ben kızım 12 yaşındayken bebek istedim 9 ay olmadı çok morelim bozuldu çok üzüldüm doktora gittim hatta infertiliteye yumurtalarım gayet sağlıklıydı gayet sağlıklı olduğumu öğrendim rahatladım diyemi bilmiyorum ama yumurtlama testleri kullandım bence kesinlikle ile yarıyor şuan bebeğim 5 aylık tekrar hamileyim yine yumurtlama testleri ile hesaplayarak yaptım hatta burcunu bile hesapladım ☺ yumurtlama testi alıp denemelisiniz muhakkak ilk ay denk gelmese bile ikinci ay muhakkak denk gelir
G
Gülcan Ş.
15 Nisan 2026 10:55
Bende kızm 3 buçuk yaşındayken ikinciyi planlarken 1 yılın sonunda gebe kaldım hemde tam rahim filmi cektirecegım dönemde Allah büyük bence stres yapmayın doktorlara göre beklesek sıkıntı beklemezsek sıkıntı ben anlamış degılım karşısında gebelık planlayan bir anne bir kadın var daha olumlu davranılabilir Allah büyük