Çocuk Doktoru Önerisi
389 görüntüleme
N
Nazlıcan
Premium Üye
12 Haziran 2026 09:45
Merhabalar bebeğim 4,5 aylık ve aşırı huzursuz bir bebek, gaz vs olduğunu düşünmüyorum artık, gaz ataklarını 2.-3.aylarda yoğun yaşadık ne olduğunu biliyorum. [4.ay](4.ay) atağının dışında da bebeğim çok huysuz ve huzursuz, götürdüğüm doktorların hiçbiri içimi rahatlatabileceğim açıklamalarda bulunmadı, İzmir içinde yer farketmez doktor önerisi yapabilir misiniz ?
B
Berfin ..
17 Haziran 2026 12:28
Merhaba bebişinizin tahlil sonuçları çıktı mı acaba? Bizim araya sünnet girdi iyileşince Aslı hanıma götüreceğim. Dün akşam yaklaşık [10.kez](10.kez) mukuslu kaka yaptı ve ilk kez dün akşamki mukus miktarı çok fazlaydı. Ve birkaç gündür yine çok huysuz huzursuz. 5 aylık oldu artık huysuzluğu kendisini de rahatsız ediyor
B
Berfin ..
17 Haziran 2026 12:29
Merhaba bebişinizin tahlil sonuçları çıktı mı acaba? Bizim araya sünnet girdi iyileşince Aslı hanıma götüreceğim. Dün akşam yaklaşık [10.kez](10.kez) mukuslu kaka yaptı ve ilk kez dün akşamki mukus miktarı çok fazlaydı. Ve birkaç gündür yine çok huysuz huzursuz. 5 aylık oldu artık huysuzluğu kendisini de rahatsız ediyor
N
Nazlıcan
Premium Üye
17 Haziran 2026 12:47
Ayrıca huzursuzluğu geriledi ve dışkılaması normale döndü ve ben inek sütü proteini diyeti yapıyorum etkisi olmuştur mutlaka
N
Nazlıcan
Premium Üye
17 Haziran 2026 12:48
Merhaba Nazlıcan hanım Aslı hanım hala çok yakından olacak şekilde takip ediyor hergün telefonla haberleşiyoruz bebeğe çok ilgili idrar tahlili yaptırmamıza rağmen gaita ile birlikte kendisi tekrar istemişti idrar yolu enfeksiyonumuz var ve kusmaları için bir probiyotik ve anne sütünün yoğunluğunu arttırmak için thickener başladı ve antibiyotik tedavisi başladık gaz damlasını kesti şuan kusmaları yok denecek kadar az 🙏🏻 Umarım idrar yolu enfeksiyonuda tek doz antibiyotik ile geriler ama Aslı hoca çok geniş ve detaylı düşünüyor o yüzden görüşecek olmanıza sevindim giderseniz Berfin hemşire hanım önerdi diyebilirsiniz
B
Berfin ..
17 Haziran 2026 12:49
Peki alerji test yaptırdınız mı yoksa sadece idrar tahlili mi istedi ilk başta ?
N
Nazlıcan
Premium Üye
17 Haziran 2026 12:53
Alerji testi yaptırmadık henüz ama sizin uzayan bir durumunuz var sanırım alerji üzerinden ilerlemek daha mantıklı olabilir
B
Berfin ..
17 Haziran 2026 13:11
Evet bizim gün içinde her zaman olmayıp ama günün büyük bir çoğunluğunu kapsayan bir durumumuz var, sünnet sonrası görüşmeye gideceğiz Aslı hanıma. Çok teşekkür ederim bilgileriniz için geçmiş olsun tekrardan 🌸
Yükleniyor...