Ck Yükselıgı

406 görüntüleme
B

Bilge T.

28 Ağustos 2026 18:30
Bebeğim alt ast ck yüksek çıktı kas hastalıklarıdan şüphelendıler ilk genetik test temiz çıktı ikincisinin bekliyorum inşalah oda temız çıkar aranızda böyle bişey yaşayan varmı
B

Bilge T.

2 Eylül 2026 23:16
Gamze Öztürk
Yani genel test temiz çıktıysa inşallah DMD testide temiz çıkacaktır çünkü DMD anneleriyle de konuştum 100 binlerin üstünde çıkıyormuş sizin bebeğiniz kaç aylık
Doktorlar çok vicdansız gözlerinın önünde ne kadar ağladım hıc korkma ıyı olur demediler bu ikinci genetik teste kan istediler eşim izin vermedı o kadar çok korkmama rağmen güçlü durdum o testıde yaptırdım şimdi yârin sonuç almaya gıdecez ben gitmek istemiyorum eşimi göndericem
G

Gamze Ö.

2 Eylül 2026 23:17
Bilge Turan
Benim yavrum daha yedı aylık
bebeğim senden o kadar etkileniyordur ki lütfen stres yapma kendini üzme bak yarın güzel haberler alacaksın inşallah 🙏 allahım gülen yüzümüzü soldurmasın bütün gece dualarım seninle sonucunu da paylaşmak istersen ben buradayım
B

Bilge T.

2 Eylül 2026 23:18
Gamze Öztürk
bebeğim senden o kadar etkileniyordur ki lütfen stres yapma kendini üzme bak yarın güzel haberler alacaksın inşallah 🙏 allahım gülen yüzümüzü soldurmasın bütün gece dualarım seninle sonucunu da paylaşmak istersen ben buradayım
Canım benim inşaallah allah razı olsun rabım yavrularımızı bıze bagışlasın rabım seninde yüzünü güldürsun evlâdına sağlıklı ömür nasip etsın herşey onlar için 
G

Gamze Ö.

2 Eylül 2026 23:22
Bilge Turan
Canım benim inşaallah allah razı olsun rabım yavrularımızı bıze bagışlasın rabım seninde yüzünü güldürsun evlâdına sağlıklı ömür nasip etsın herşey onlar için 
Aminnn aminnn bende çok zor 4 ay geçirdim test sonucu çıkmadı DMD olsa bile bebeğim için ayakta duracam zorda olsa tedavisi var ona iyi bir hayat yaşatmak için mücadele edecem dedim teslim oldum allahım o testte yüzümüzü güldürdü sıra ikincide sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏 sonra da bizi sevindirsin sizi çok iyi anlıyorum dua etmekten başka da bir şey gelmiyor elimizden hiç bir çocuk hasta olmasın inşallah
B

Bilge T.

2 Eylül 2026 23:24
Gamze Öztürk
Aminnn aminnn bende çok zor 4 ay geçirdim test sonucu çıkmadı DMD olsa bile bebeğim için ayakta duracam zorda olsa tedavisi var ona iyi bir hayat yaşatmak için mücadele edecem dedim teslim oldum allahım o testte yüzümüzü güldürdü sıra ikincide sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏 sonra da bizi sevindirsin sizi çok iyi anlıyorum dua etmekten başka da bir şey gelmiyor elimizden hiç bir çocuk hasta olmasın inşallah
Ama bence senınkındede bisey çıkmaz maşallah on bır aylıken yürümüş ben internete arastırdım ıyı huylu ck yükselmeside olabiliyormuş kişiye hıc zarar vermeden ömrünun sonuna kadar yüksek kalabilıyormus
G

Gamze Ö.

3 Eylül 2026 19:10
Bilge Turan
Ama bence senınkındede bisey çıkmaz maşallah on bır aylıken yürümüş ben internete arastırdım ıyı huylu ck yükselmeside olabiliyormuş kişiye hıc zarar vermeden ömrünun sonuna kadar yüksek kalabilıyormus
Çok korkarak yazıyorum sonuç ne çıktı acaba bütün gün aklımdaydınız
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir