Ck Yükselıgı
406 görüntüleme
B
Bilge T.
28 Ağustos 2026 18:30
Bebeğim alt ast ck yüksek çıktı kas hastalıklarıdan şüphelendıler ilk genetik test temiz çıktı ikincisinin bekliyorum inşalah oda temız çıkar aranızda böyle bişey yaşayan varmı
B
Bilge T.
2 Eylül 2026 23:16
Yani genel test temiz çıktıysa inşallah DMD testide temiz çıkacaktır çünkü DMD anneleriyle de konuştum 100 binlerin üstünde çıkıyormuş sizin bebeğiniz kaç aylık
G
Gamze Ö.
2 Eylül 2026 23:17
Benim yavrum daha yedı aylık
B
Bilge T.
2 Eylül 2026 23:18
bebeğim senden o kadar etkileniyordur ki lütfen stres yapma kendini üzme bak yarın güzel haberler alacaksın inşallah 🙏 allahım gülen yüzümüzü soldurmasın bütün gece dualarım seninle sonucunu da paylaşmak istersen ben buradayım
G
Gamze Ö.
2 Eylül 2026 23:22
Canım benim inşaallah allah razı olsun rabım yavrularımızı bıze bagışlasın rabım seninde yüzünü güldürsun evlâdına sağlıklı ömür nasip etsın herşey onlar için
B
Bilge T.
2 Eylül 2026 23:24
Aminnn aminnn bende çok zor 4 ay geçirdim test sonucu çıkmadı DMD olsa bile bebeğim için ayakta duracam zorda olsa tedavisi var ona iyi bir hayat yaşatmak için mücadele edecem dedim teslim oldum allahım o testte yüzümüzü güldürdü sıra ikincide sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏 sonra da bizi sevindirsin sizi çok iyi anlıyorum dua etmekten başka da bir şey gelmiyor elimizden hiç bir çocuk hasta olmasın inşallah
G
Gamze Ö.
3 Eylül 2026 19:10
Ama bence senınkındede bisey çıkmaz maşallah on bır aylıken yürümüş ben internete arastırdım ıyı huylu ck yükselmeside olabiliyormuş kişiye hıc zarar vermeden ömrünun sonuna kadar yüksek kalabilıyormus
Yükleniyor...