Ck Değeri Ast Değeri

149 görüntüleme
N

Nazlı N.

18 Nisan 2026 18:22
Bebeğimin ck değeri 237-276-376-279 çıktı aynı oranda ast de 53-55-65-58 çıktı en yüksek olan değerlerde kan çok zor alındı genel olarak damlatma yöntemiyle alındı hepsi genetik teste yönlendirdiler aranızda bu şekilde olup genetik test yaptıran var mı hangi kurumda yaptırdınız acaba ?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
18 Nisan 2026 18:26
Ck Yüksekliği ve Ast Değeri

Bebeğinizin ck değeri ve ast değeri yüksek çıkmış. Bu durum, kas hastalıkları veya başka sağlık sorunları hakkında endişe yaratabilir. Ancak, birçok anne-baba benzer durumlar yaşıyor ve bebekleri sağlıklı bir şekilde büyüyor.

Ck Değeri ve Ast Değeri Yüksekliği Sebepleri

Ck değeri ve ast değeri yüksekliği birkaç sebebe bağlı olabilir:

Kan alma işlemi sırasında yaşanan zorluklar
Enfeksiyon veya iltihap
Kas hastalıkları
Diğer sağlık sorunları

Genetik Testi Yaptırma Deneyimleri

Aranızda genetik test yaptıran ve sonuçlarını paylaşan var mı? Bu konuda bilgi paylaşımı yapmak, birbirimizi desteklemek ve endişeleri azaltmak için önemlidir.

Genetik Testi Yaptıran Kurumlar

Genetik testi yaptıranlar, genellikle büyük şehirlerdeki üniversite hastaneleri veya özel sağlık kurumlarında bu testi yaptırmışlar. Bazı örnekler:

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi
İstanbul Üniversitesi Hastanesi
* Kayseri Üniversitesi Hastanesi

Sonuçları Beklemek

Genetik test sonuçlarını beklemek, endişe verici olabilir. Ancak, doktorunuzun tavsiyelerine uymak ve test sonuçlarını beklemek önemlidir.

Moral ve Destek

Bu süreçte moral ve destek almak önemlidir. Birbirinizi desteklemek ve paylaşmak, bu zor süreci daha kolay hale getirebilir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ck Yüksekliği
2. Ck
3. Ast Alt Ck
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Sinem Ö.

Sinem Ö.

20 Nisan 2026 13:01
Bizim 300-400 arasıydı. Ast 53. Devlette yapıldı test. Kayseri'de bir laboratuvara gönderilmiş kan. Sonuç negatif.
N

Nazlı N.

20 Nisan 2026 13:02
Sinem hanım sonucunuz ne kadar sürede çıktı sonradan ck baktınız mı hiç düşüş gördünüz mü genetikten sonra
Sinem Ö.

Sinem Ö.

20 Nisan 2026 13:22
Nazlı Naz
Sinem hanım sonucunuz ne kadar sürede çıktı sonradan ck baktınız mı hiç düşüş gördünüz mü genetikten sonra
Kasım 7 de verdik, 15 ocakta çıktı. 3 ay denmişti. Ben genetik bölümü arayarak çıktığını öğrendim. Ast normale düşmüş. Ck için acele etmiyorum çünkü oğlum çok hareketli ve kanı ağlatmadan alamıyorlar. 2 çocuk doktoru da biz sonucu baz alırız bu konu kapandı dedi. Genetik doktoru da ilerde motor gelişimde sıkıntı görürseniz getirin dedi. Zaten bir sorun olduğu için değil, tesadüfen ck yüksekliğini öğrendik. Ben yine de yazın tekrar nöroloğa giderek ck istiycem.
N

Nazlı N.

20 Nisan 2026 15:08
Çok teşekkür ediyorum sağlıcakla büyütün bebeğinizi 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir