Ck

138 görüntüleme
M

Merve K.

20 Haziran 2025 15:57
Merhaba kızım dokuz aylık ck (kreatin kinaz) değeri 387 çıktı sebebi ne olabilir?
H

Hilal G. ..

2 Temmuz 2025 12:41
Merhaba sebebi neymiş ögrenebildinizmi
İ

İrem K. ..

3 Temmuz 2025 14:09
Bir sonuç alabildiniz mi peki benim kızımda da ck değeri 535 çıktı 9 aylık rutin kan taramasında
M

Merve K.

4 Temmuz 2025 05:22
Ck değeri ile kas enzimlerine bakılıyormuş. Yakın zamanda enjeksiyon yaptırdık mı kan alındı mı veya düşme ve çarpma oldu mu die sordu bunlar kaslara zarar verirmiş ve bu yüzden yüksek çıkarmış, zaten o dönemde çoçuklarda emekleme dönemi en azından bizde öyleydi ve kızım ona dokunmayalım heryere kendisi gitmek istiyordu ve tutunup kalkıyordu bazen düşüyordu, bundan kaynaklı değerin yüksek olabileceğini söyledi, emekleme bittikten sonra ya da düşmenin ve çarpmanın azaldığı veya bittiği zaman testi tekrarlayalım değer daha yükselmiş mi diye kontrol edelim dedi. Ve şu an değerin aşırı yüksek olmadığını, korkulacak kadar yüksek olmadığını söyledi. Zaten detaylı bir fiziksel muayene yaptı olumsuz herhangi bir duruma rastlamadı onun için korkulacak bir şey olmadığını söyledi..
D

Dilan N. ..

14 Temmuz 2025 13:40
Merhabalar benim oğlumda 8 buçuk aylık kreatin kinaz değeri 378 çıktı. Doktorumuz 10 aylık olduğunda tekrarlayalım dedi ama aklımıza takıldı bir anda yüksek çıkınca ne yapmamız lazım acaba? Bu sonuç için kan verdiğimizde çok ağlamıştı oğlum 3 kere damar aramışlardı çok sıkmıştı kendini o yüzden olmuş olabilir mi acaba
N

Nazmiye Ş.

19 Temmuz 2025 23:44
Benim bebeğiminde yüksek çıkıyordu. Nöroloji den tututun metabolizma ya kadar gönderdiler.. Her ay kan tahlilleri, ultrasonlar vs vs kafayı yicektim. Sağolsun osman bey gerekli açıklamayı yaptı, kan alırken artık koldan, uzman kişiler tarafından alınması gerekiyormuş. Benim bebeğimin hep elinden aldılar, ve bu kanı alırken bir hareket var onu yapmaları gerekiyormuş, bunlar olmazsa ömrünün sonuna kadar çk yüksek çıkar dedi. Aslında bu kadar basit birşeymiş..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir