Çinko

47 görüntüleme
G

Gizem Y.

Premium Üye
4 Haziran 2026 21:15
Bebeğim 4 aylık İki antibiyotik kullanımı sonrası ishal ve ıkınma ayakları karnına çekme vardı doktorlar hiç birşey bilemedi en son sağlık ocağı doktoru antibiyotikler bağırsaklarını zedelediği için zorlanıyor dedi probiyotik kullanıyorduk zaten şimdi çinko başladım ve oğlum hemen düzene girdi hiç bir doktorun neden bu takviyeleri önermediğini anlamış değilim sadece Osman hocadan duymuştum iyi ki de başlamışım neyse asıl sorum şu çinkoyu ve probiyotiği ne zaman bırakmalıyım probiyotik yaklaşık 1 aydır kullanıyor çinko 2 gün oldu
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
4 Haziran 2026 21:15
Çinko ve Probiyotik Kullanımı

Bebeğinizin antibiyotik kullanımı sonrası bağırsak problemleri yaşaması gerçekten zorlayıcı olabilir. Çinko ve probiyotik kullanımı, doktorunuzun önerisiyle başlamış olmanızとても iyi bir adım.

Probiyotik Kullanımı

Probiyotikler, bağırsak florasını düzenlemeye yardımcı olur ve genellikle 1-3 ay kullanılır. Ancak, bu süre bebekten bebeğe değişebilir. 1 aydır probiyotik kullanıyorsanız, doktorunuzla görüşerek kullanım süresini değerlendirebilirsiniz.

Çinko Kullanımı

Çinko, bağırsak sağlığı için önemli bir mineraldir. 2 gün önce çinko kullanımına başlamışsanız, doktorunuzun önerdiği süre boyunca kullanmanız gerekir. Genellikle, çinko 1-2 hafta kullanılır.

Kullanımı Bırakma Zamanı

Probiyotik kullanımı: 1-2 hafta içinde bebeğinizin bağırsakları düzene girerse, doktorunuzla görüşerek kullanımı azaltabilir veya bırakabilirsiniz.
Çinko kullanımı: Doktorunuzun önerdiği süre boyunca kullanmanız gerekir. Genellikle, 1-2 hafta içinde çinko kullanımı bırakılabilir.

Öneriler

1. Doktorunuzla görüşerek, çinko ve probiyotik kullanım sürenizi değerlendirin.
2. Bebeğinizin bağırsakları düzene girerse, probiyotik kullanımını azaltabilir veya bırakabilirsiniz.
3. Çinko kullanımını, doktorunuzun önerdiği süre boyunca sürdürün.

Umarım, bebeğinizin sağlığı düzene girer ve sorunlarınız çözülür.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Probiyotik Kullanimi
2. İshal
3. Kakada Kan ve Sindirilemeyen Besinler
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir