Probiyotik Kullanimi

150 görüntüleme
A

Aleyna Y. ..

15 Şubat 2026 00:16
Bebeğimde enfeksiyon vardı ve antibiyotik kullanması gerekti antibiyotik biraktiktan 3 4 gun sonra ishal oldu doktor nbl diye bir probiyotik yazdi kullanan var mı acaba 9 aylik bebek
D

Dilek S.

15 Şubat 2026 00:24
Probiyotik bebeklerde kullanılabilir.Antibiyotik kullanırkende ilaçtan 1 saat sonra antibiyotik bitene kadar kullanabilirsiniz.Antibiyotik bittikten sonrada en az 1 hafta kullanılmalı.Bize doktorumuz enterogermina kids önermişti günlük şişenin yarısı şeklinde.
A

Aleyna Y. ..

15 Şubat 2026 00:27
Teşekkür ederim bizde de antibiyotik bittikten 3 gun sonra ishal olunca doktor nbl diye bir marka verdi acaba nbl nasil bir marka
Afranur K.

Afranur K.

15 Şubat 2026 00:29

Aleyna Yalun

Teşekkür ederim bizde de antibiyotik bittikten 3 gun sonra ishal olunca doktor nbl diye bir marka verdi acaba nbl nasil bir marka

NBL eczacıların aktif önerdiği bir marka, ama bebeklerin kullandığı ilaç açısından değil de kendi kullandığım b12 takviyesi açısından sıklıkla nbl yi vermeyi tercih ediyor. 2 eczacı tanıdığım var bu arada bağımsız ikisi de bütün takviyelerimde nbl ye odaklanıyor mesela.
A

Aleyna Y. ..

15 Şubat 2026 00:30
Hmm anladım cok teşekkür ederim bilginiz için❤️
D

Dilek S.

15 Şubat 2026 00:30
NBL yi doktorum hamilelikte önermişti bana güzel temiz bir marka.
Betül �.

Betül ..

15 Şubat 2026 01:32
Bizde enterogermina Kids kullanıyoruz.Gayet memnunuz
Emel C.

Emel C.

15 Şubat 2026 01:43
Nbl probiyotik kendim için kullanıyorum çok memnunum bana tek yan etkisi mide agrisi olmuştu ilk kullandığımda sonra bi yan etkisini görmedim
A

Aleyna Y. ..

15 Şubat 2026 05:17
Teşekkür ederim ❤️❤️
H

Hilal Ö. G.

18 Şubat 2026 10:52
Yenidoğan bebeğine kullanan var mı??
Z

Zahide.

19 Şubat 2026 10:22
45 günlükken başladık iki tane bitirdik sonra bebeğimde besin alerjisi belirtileri başladı bende öyle olunca diyet yaptım bebeğim hâlâ öyleydi sonra probiyotik içeriğine baktım yağsız süt varmış şuan tamamen kestim onun dışında bi sorun yaşamadık doktorumuz önerirken etkisi kanıtlanmış tek damla demişti ne kadar doğru bilmiyorum bize gaz sancısı için vermişti
F

Funda T.

23 Şubat 2026 14:07
Bizde 3 yaşından belkide iki yaşından beri enterogernina kids kullanıyorum çok memnunum kabızlıkta da işe yarıyor bağırsak sağlığı için gereken çok iyi bir marka buda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir