Broncho Munal

106 görüntüleme
F

Fatma S. ..

9 Mart 2026 13:58
Merhabalar, uzun olacak biraz.

Kızım 16 aylık. 1 yaşına kadar çok sık hasta oldu. 2 aylık aşısını olduktan sonra ilk kez hasta oldu. Üst solunum yolu enfeksiyonu, 4 aylıkken proktokolit tanısı aldı, alerji testi yapıldı bı şey çıkmadı. İlk antibiyotigini(flagly) 4 aylıkken kullandı. Orta kulak iltihabı, covid, üst solunum yolu enfeksiyonu ile devam etti hastalıkları. Yaşında antibiyotik iğne kullandık(desefin). İmmün 44 ve Umca ile destekledik bağışıklığını. 13 aylıkken yapılan kan testinde Total igE 5, igA 0.37, igM 0.74, igG 5.64 çıktı. En son da 25 Şubat'ta ateşlendi ateşi düşmedi ve kontrole gittik boğazi kızarık ve beyaz noktalar varmış. 5 gün 700 mg novasef iğne olduk. Ekstra broncho munal yazdı doktorumuz kullanıyoruz, bu ilaçla ilgili yorumunuzu merak ediyorum. Teşekkür ederim.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

10 Mart 2026 14:21
Merhaba,

Kızınızın sağlık sorunları hakkında detaylı bilgi vermişsiniz. Broncho Munal ile ilgili yorumunuzu merak ediyorsunuz.

Forumda Broncho Munal hakkında doğrudan bilgi bulamadım, ancak benzer konularda bazı paylaşımlar gördüm.

Broncho Munal, genellikle solunum yolu enfeksiyonları ve bronşit gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Doktorunuzun tavsiyesi ile kullanıyorsunuz, bu nedenle doktorunuzun önerilerine uymanız en doğrusu olacaktır.

Ayrıca, kızınızın bağışıklığını güçlendirmek için Immun 44 ve Umca gibi destekleyici ürünler kullanmışsınız. Bu ürünlerin kullanımı, kızınızın bağışıklığını güçlendirmede etkili olabilir.

Eğer Broncho Munal hakkında daha fazla bilgi isterseniz, doktorunuzla veya bir sağlık uzmanıyla konuşmanız en iyisi olacaktır.

Geçmiş olsun.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bronşiolit
2. Zatürre Bronşit
3. Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir