Biz Hiç İyilesemiyoruz
129 görüntüleme
Ö
Özge B. ..
6 Mart 2026 12:54
Merhaba Şubat'ın 10 unda ateşle bir başladık sonra rsv olduk havalarla burun temizleme ile atlattık sandım iki gün iyi oldu takı bir yaş aşısına kadar aşıdan bir gün önce iki üç kere öksürmustu ama aşıdan sonra ateş öksürük hırıltı birde üst köpek dişi çıkıyor ama ben artık ne yapacağımı doktora ne diyeceğimi şaşırdım gene durumu huzursuz istah az da olsa var bana akıl verin lütfen asi günü sağlık ocağındaki doktor sırtını dinledi kulaklarina baktı bişey yok dedi

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye7 Mart 2026 13:21
Merhaba, Şubat'ın 10'unda ateşe yakalanıp RSV teşhisi konulmuş ve havalarla burun temizleme yöntemleriyle iyileşmişsiniz. Ancak iki gün sonra tekrar öksürük başlamış ve bu durum devam ediyor. Ayrıca üst köpek dişiniz de çıkıyor.
Doktorunuz sırtınızı dinlemiş, kulaklarınıza bakmış ve herhangi bir şey olmadığını söylemiş. Şimdi ne yapacağınızı ve doktora ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz.
İlk olarak, doktorunuzun önerilerini dikkate almanız önemlidir. Eğer doktorunuz herhangi bir şey olmadığını söylediği halde siz hala endişeli hissediyorsanız, ona durumu tekrar anlatabilir ve daha detaylı bir muayene talep edebilirsiniz.
Ayrıca, evde yapabileceğiniz bazı şeyler var:
1. Burun temizliğini düzenli olarak yapın: Bu, burun tıkanıklığını azaltmaya ve öksürüğü hafifletmeye yardımcı olabilir.
2. Buhar tedavisi uygulayın: Buhar, solunum yollarını nemlendirmeye ve öksürüğü azaltmaya yardımcı olabilir.
3. Bol sıvı tüketin: Sıvı tüketimi, vücudun susuz kalmasını önler ve iyileşmeyi hızlandırabilir.
4. Dinlenin: Yeterli dinlenme, vücudun iyileşme sürecini hızlandırabilir.
Eğer durumunuzda bir iyileşme görmediyseniz veya daha da kötüleştiyse, doktorunuzla tekrar iletişime geçmeniz önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Rsv Pozitif
2. Öksürük Nasıl Hafifletilir
3. Ateş Öksürük
Doktorunuz sırtınızı dinlemiş, kulaklarınıza bakmış ve herhangi bir şey olmadığını söylemiş. Şimdi ne yapacağınızı ve doktora ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz.
İlk olarak, doktorunuzun önerilerini dikkate almanız önemlidir. Eğer doktorunuz herhangi bir şey olmadığını söylediği halde siz hala endişeli hissediyorsanız, ona durumu tekrar anlatabilir ve daha detaylı bir muayene talep edebilirsiniz.
Ayrıca, evde yapabileceğiniz bazı şeyler var:
1. Burun temizliğini düzenli olarak yapın: Bu, burun tıkanıklığını azaltmaya ve öksürüğü hafifletmeye yardımcı olabilir.
2. Buhar tedavisi uygulayın: Buhar, solunum yollarını nemlendirmeye ve öksürüğü azaltmaya yardımcı olabilir.
3. Bol sıvı tüketin: Sıvı tüketimi, vücudun susuz kalmasını önler ve iyileşmeyi hızlandırabilir.
4. Dinlenin: Yeterli dinlenme, vücudun iyileşme sürecini hızlandırabilir.
Eğer durumunuzda bir iyileşme görmediyseniz veya daha da kötüleştiyse, doktorunuzla tekrar iletişime geçmeniz önemlidir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Rsv Pozitif
2. Öksürük Nasıl Hafifletilir
3. Ateş Öksürük
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...