Öksürük Nasıl Hafifletilir

63 görüntüleme
Ö

Öyk

12 Ocak 2026 19:25
1 yaşındaki bebeğim için öksürüğü hafifletici neler yapılır bakteriyel enfeksiyondan kaynaklı boğaz enfeksiyonu geçiriyor ateşle birlikte öksürüğü de çok fazla ne yapabilirim antibiyotik verdi doktor
Betül .

Betül ..

12 Ocak 2026 19:28
Antibiyotiğinizi kesin kullanın.Bol su ve ince kıyafetler giydirin.Nebülizatör ile sf verin.Yastığını hafif kalkık yapın.Çok geçmiş olsun
Ö

Öyk

12 Ocak 2026 19:29
Teşekkğrler
Betül .

Betül ..

12 Ocak 2026 19:31
Ekstradan ben andız özü kullanıyorum.Yararlarını sizde bi araştırın biz 3,5 yaşındayız doktorumuza sorduğumuzda kullanabileceğimizi söyledi.Sizde danışıp kullanabilirsiniz takviye amaçlı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

12 Ocak 2026 19:42
Her gece yatarken bir büyük soğanı bölüp yattığı odaya koyuyorum ben ayaklarının altına bebek viksi sürüyorum oda etkili oluyor
H

Hatice K. V.

12 Ocak 2026 20:11
Bizde öksürük ve ateşte 5. Günümüz 3 günlük antibiyotik kullandık boğaz enfeksiyonu vardı o bitti Enfluvire başladık bugün ikinci doz günü ve halen toparlamadı çocuk. 1 yaş 5 aylığız. Mama içiyor sorun yok ama yemeklere karşı iştah kaybı oldu çok az da olsa yedirmeye çalışıyorum. Umarım bugün biraz hafifler iyi geçer gecemiz
Ö

Öyk

12 Ocak 2026 20:15
Geçmiş olsun canım benimki de iştahı yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir