Öksürük Nasıl Hafifletilir
176 görüntüleme
Ö
Öyk
12 Ocak 2026 22:25
1 yaşındaki bebeğim için öksürüğü hafifletici neler yapılır bakteriyel enfeksiyondan kaynaklı boğaz enfeksiyonu geçiriyor ateşle birlikte öksürüğü de çok fazla ne yapabilirim antibiyotik verdi doktor

Betül ..
12 Ocak 2026 22:28
Antibiyotiğinizi kesin kullanın.Bol su ve ince kıyafetler giydirin.Nebülizatör ile sf verin.Yastığını hafif kalkık yapın.Çok geçmiş olsun
Ö
Öyk
12 Ocak 2026 22:29
Teşekkğrler

Betül ..
12 Ocak 2026 22:31
Ekstradan ben andız özü kullanıyorum.Yararlarını sizde bi araştırın biz 3,5 yaşındayız doktorumuza sorduğumuzda kullanabileceğimizi söyledi.Sizde danışıp kullanabilirsiniz takviye amaçlı

Fatma A. U.
12 Ocak 2026 22:42
Her gece yatarken bir büyük soğanı bölüp yattığı odaya koyuyorum ben ayaklarının altına bebek viksi sürüyorum oda etkili oluyor
H
Hatice K. V.
12 Ocak 2026 23:11
Bizde öksürük ve ateşte 5. Günümüz 3 günlük antibiyotik kullandık boğaz enfeksiyonu vardı o bitti Enfluvire başladık bugün ikinci doz günü ve halen toparlamadı çocuk. 1 yaş 5 aylığız. Mama içiyor sorun yok ama yemeklere karşı iştah kaybı oldu çok az da olsa yedirmeye çalışıyorum. Umarım bugün biraz hafifler iyi geçer gecemiz
Ö
Öyk
12 Ocak 2026 23:15
Geçmiş olsun canım benimki de iştahı yok
A
Aylin Y.
13 Ocak 2026 06:57
Benim oğlumda rsv oldu evde hava veriyoruz. Bugün 1.gün umarım iyi gelir. Doktorum dikkat etmezsek zatüreye çevirebilir dedi. Takviye bişeyler mi almam gerek acaba sizce ?

Betül ..
13 Ocak 2026 10:05
Aylin hanım bizde rsv atlattık 2 hafta oldu.Çok dirençli ateş ve öksürük vardı.İğne,Antibiyotik,Cortair hava 3 günü zor atlattık.Allahtan sonrasında ilk gün gibi değildi.Ama iştahı da yoktu.Bol su tüketimi yapın.Sarımsaklı tarhana çorbası içirin bol meyve.Umarım geçer.Geçmiş olsun 🌹🙏🏻