Biri Yardımcı Ola Bilirmi

355 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

31 Ağustos 2026 10:16
Kızım 14 ay 7 günlük ve şu 5 gündür kızıma çok sinirliyim asla tahamül edemiyorum onunla ilgilenmiyorum en ufak şeyi bile gözüme batıyor sürekki bi koşuşturma içindeyim ve çok ypruldum gece uyuyuynxa da vijdan azabı çekiyorum ve ağlıyorum ben artık kötü bir annemi oldum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

2 Eylül 2026 22:43
Songül Şanlı
Alın benden de o kadar ama uykusuz kalmak ve bunu aylarca yapmak benim bebeğim 18 ayşık ve 18 aydır bir gece bile kesintisiz uyymadım hatta düşünğn şu araler saha fa kötü nizim içinde zor evst o vebek onun kabahati değşl vs ama uykumuzu aldık yemeğimizi yedik biraz dinlendikte mi sanki hu haldeyiz gece -2-3 saatte bir uyandığında dinleniyprdım sinirli olmuyprdum ama sık sık kalkıp ve dalmakta zorlanınca gerçekten iyice ainirli olmaya başladım
Kötü bir his ama oluyor tahamül seviyemiz bitiyor bence
S

Songül Ş.

2 Eylül 2026 23:03
🧸Ebru Keleş 🧸
Kötü bir his ama oluyor tahamül seviyemiz bitiyor bence
Ya kesinlikle öyle ama yani bizde kolay yollardan geömiyoruz bence biz çok uslu çocuklarken şuan çocuklarımıza baktığımızın zerresi bize yapılmamışken bile dayak yemişiz yada bağırılmış çağrılmış belki başka şeyler yaşamış çocukşarız şuan bir çatının altında yalnız bir hayat var etmeye çalışıyoruz belkide kendiöize çok yükleniyoruzdux herşeyden feragat edince tahammülümüz de düşüyor mesela kendi çocuğumdan örnek vereyim 18 aylık yemez meme de meme yerinde durmaz asla tehlikeli ne varsa o orda uyku deseniz bölük pörçük eee ne hemek uapayım ev temiz olsun çeşit beslensş. Kilo alsın boyu uzası. Oyu buyu derken çok normal değil mi artık taşmak bence kemdimize çocuksuz bir alan yarattıa biraz daha düzeliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir