Biri Yardımcı Ola Bilirmi
351 görüntüleme

Ebru K. ..
31 Ağustos 2026 10:16
Kızım 14 ay 7 günlük ve şu 5 gündür kızıma çok sinirliyim asla tahamül edemiyorum onunla ilgilenmiyorum en ufak şeyi bile gözüme batıyor sürekki bi koşuşturma içindeyim ve çok ypruldum gece uyuyuynxa da vijdan azabı çekiyorum ve ağlıyorum ben artık kötü bir annemi oldum
S
Sena N. Ş.
Premium Üye
31 Ağustos 2026 10:27
aynı şeyleri yaşıyoruz oğlum 14 ay 22 günlük 1 aydır falan çok huysuz sürekli ağlıyor gece uyumuyor canı acıdığı için falan değil tam aksine öylesine ağlıyor huysuzluktan. Sürekli bağırıyorum ağlıyorum sinirden. Sonra vicdan azabından yine ağlıyorum. Yarına psikolog randevusu aldım gerekirse psikiyatriye gidip ilaç tedavisi göreceğim ya da terapi artık bilmiyorum. Yalnız değilsiniz gerçekten çok zor çocuk büyütmek bazen geçmişe gitmek ve asla çocuk sahibi olmamak istiyorum. Oğlumu çok seviyorum ve kimsenin ona dokunmasına dahi izin vermiyorum zannetmeyin ki kötü bi anneyim hayır aksine öğünlerini uyku saatlerini vitaminlerini aşılarını banyosunu her şeyini en ince detayına kadar ayarlayan çok hassas bi anneyim ve kötü bir anne olduğumu kabul etmiyorum ama artık dayanamıyorum 🥺🥺

Ebru K. ..
31 Ağustos 2026 10:32
aynı şeyleri yaşıyoruz oğlum 14 ay 22 günlük 1 aydır falan çok huysuz sürekli ağlıyor gece uyumuyor canı acıdığı için falan değil tam aksine öylesine ağlıyor huysuzluktan. Sürekli bağırıyorum ağlıyorum sinirden. Sonra vicdan azabından yine ağlıyorum. Yarına psikolog randevusu aldım gerekirse psikiyatriye gidip ilaç tedavisi göreceğim ya da terapi artık bilmiyorum. Yalnız değilsiniz gerçekten çok zor çocuk büyütmek bazen geçmişe gitmek ve asla çocuk sahibi olmamak istiyorum. Oğlumu çok seviyorum ve kimsenin ona dokunmasına dahi izin vermiyorum zannetmeyin ki kötü bi anneyim hayır aksine öğünlerini uyku saatlerini vitaminlerini aşılarını banyosunu her şeyini en ince detayına kadar ayarlayan çok hassas bi anneyim ve kötü bir anne olduğumu kabul etmiyorum ama artık dayanamıyorum 🥺🥺
S
Sena N. Ş.
Premium Üye
31 Ağustos 2026 10:42
Aralarıda fark yokmuş bebeişlerin bende düşüdüm aslıda piskolok ile görüşmeyi ama ona bile zamanım yok gerçekten sürekli birşeyler yemek ev kızım derken maf oluyorum kötü tarafı geç yatırsamda 4 5 de ayakta erken yatırsamda 4 5 de ayakta asla uyku yok beni yoran bence birazda o destek olmaması tahamül asla edemiyorum kızıma karşı ama ona bişey olsa benim canım acıyor

Ebru K. ..
31 Ağustos 2026 10:48
evet çok iyi anlıyorum inanın bende aynı durumdayım ne zaman yatarsa yatsın sabah 6da ayakta babasından bile önce uyanıyor. geceleri de sürekli kalkıyor uyuduğumdan hiçbir şey anlamıyorum neredeyse 15 aydır uykusuzum artık çok yoruldum. birilerini söyleyince gün içinde o uyuduğunda sen de uyu diyorlar da ben uyursam evi kim temizleyecek yemekleri kim yapacak bu çocuk uyandığında ne yiyecek? ayaktayken asla yanından ayrılmama izin vermiyor koltuğa dahi oturunca ağlıyor yerde onunla oyun matının üzerinde oturmamı istiyor mecburen uyuyunca işlerimi hallediyorum gerçekten çok yoruldum artık
S
Sema B.
31 Ağustos 2026 11:04
Benim de kızım 1 yaş 10 günlük bu 10 gündür hiç bir şey yapamıyorum bazen yemek bile yapamıyorum bu konuda bende çok zorlanıyorum ayağa kalktığım an çığlık atıyor yanında oturma mı istiyorsun ki ona bağırdığım da vicdan azabından ağlıyorum ona bağırıyorum şarkı eşliğinde dans ediyorum sürekli yanımda işlerimi yaparken yemek yaparken bulaşık yıkarken sürekli çocuk şarkıları söylüyorum arada birde onunla temas ediyorum öpüyorum ilgi istedikleri bir döneme girdiler o yüzden bağırmak yerine anlamak en doğrusu sizde bir deneyin belki işe yarar.
S
Sena N. Ş.
Premium Üye
31 Ağustos 2026 11:07
Ay evet evet sürekli kucağımda bişeyler yapsa bile benim yanımda otur istiyor kalkınca ağlıyor resmen aynı şeyleri yaşıyoruz kötü yanı babasında dahil durmuyor peki gündüzleri kaç uyku yapıyor kaç saat sürüyor bi düzen kuramıyorum kendi odasıda ayrı mı yatsa diye çok düşünüyorum
L
Lale
Premium Üye
31 Ağustos 2026 11:45
Yemin ediyorum bende bazen artık salmak istiyorum. Sonra ya sabır çekiyorum. 15 aylık oldu bi kaç gün önce.gündüz bi saat uyusa şükrediyorum. Öğlen uykusuna kadar uyuşuk uyuşuk oluyor. Hiçbir şey yaptıramıyorum yapabildiklerini bile yapmıyor ağlayarak yapıyor yapsa. Uykudan sonra bi bakıyorum akşam olmuş. Ne ara yürümeyi öğrenecek kafayı yicem artık. Gaz vermekten motive etmekten bende hal kalmadı

Tay
31 Ağustos 2026 12:25
kendine ve çocugunuza bunu yapmayın sarılin ona hatanın ne olduğu anlamıyorlar ama siz örnek olun evet çocuk büyütmek coook zor bide tek olunca daha çok ben doğum dan beri tekim eşim benimle hiç bir kontrolüme gelemedi panik atak hastalığı var yol ve arabaya binemiyor görümcem ve kayınpederle gittim hep yanı o çocuğun ilk kalp atışı falan tek duydum ben neyse böyle geldi geçti geldik soğuma beni eşimin arkadaşı getir di doguma ve yine tektim annem babam uzak yerde bide fındık zamanına denk geldim gelemediler malum herkes çalışıyor yengem bi tane 2çocugu gelemedi sezaryan oldum 10 gün hastanede kaldım sütüm gelmedi çocuk küvezde kaldı Allah suükür onlarıda atlattım evime geldim görümcemi çıkardılar başıma iş yapmadı bana yemek yapmadı trmizlıgi yapmadı hatta kalkıp ben kalihvaltı yemek yaptım sezaryan halimle evimi süpürdüm ben he diceksiniz eşine niye demedin diye biliyordu ama kız yapmıyor bebeği sanki o çıkarmış gib kucağına alıp oturmalar resim çekilmeler neyse kırkımız çıktı görümcem gitti kar yağmaya başlamıst eşim evde duramıcak hale geliyo bu hastalık yüzünden evde hep tektim ilk diş cıktıgında ateşlendiğinde yani demek istediğim kendini yüklenmeyin ne hayatlar var onlar melek nerden bilsinler senin halini baktınız yoruldunuz sizde onunla oynayın gerçekten iyi geliyo onun dünyasına inin tabi sonra size kalıyor iş ama mutlu oluyorsunuz kendine iyi bakım ❤️

Ebru K. ..
31 Ağustos 2026 14:49
kendine ve çocugunuza bunu yapmayın sarılin ona hatanın ne olduğu anlamıyorlar ama siz örnek olun evet çocuk büyütmek coook zor bide tek olunca daha çok ben doğum dan beri tekim eşim benimle hiç bir kontrolüme gelemedi panik atak hastalığı var yol ve arabaya binemiyor görümcem ve kayınpederle gittim hep yanı o çocuğun ilk kalp atışı falan tek duydum ben neyse böyle geldi geçti geldik soğuma beni eşimin arkadaşı getir di doguma ve yine tektim annem babam uzak yerde bide fındık zamanına denk geldim gelemediler malum herkes çalışıyor yengem bi tane 2çocugu gelemedi sezaryan oldum 10 gün hastanede kaldım sütüm gelmedi çocuk küvezde kaldı Allah suükür onlarıda atlattım evime geldim görümcemi çıkardılar başıma iş yapmadı bana yemek yapmadı trmizlıgi yapmadı hatta kalkıp ben kalihvaltı yemek yaptım sezaryan halimle evimi süpürdüm ben he diceksiniz eşine niye demedin diye biliyordu ama kız yapmıyor bebeği sanki o çıkarmış gib kucağına alıp oturmalar resim çekilmeler neyse kırkımız çıktı görümcem gitti kar yağmaya başlamıst eşim evde duramıcak hale geliyo bu hastalık yüzünden evde hep tektim ilk diş cıktıgında ateşlendiğinde yani demek istediğim kendini yüklenmeyin ne hayatlar var onlar melek nerden bilsinler senin halini baktınız yoruldunuz sizde onunla oynayın gerçekten iyi geliyo onun dünyasına inin tabi sonra size kalıyor iş ama mutlu oluyorsunuz kendine iyi bakım ❤️
S
Sena N. Ş.
Premium Üye
31 Ağustos 2026 15:14
Yemin ediyorum bende bazen artık salmak istiyorum. Sonra ya sabır çekiyorum. 15 aylık oldu bi kaç gün önce.gündüz bi saat uyusa şükrediyorum. Öğlen uykusuna kadar uyuşuk uyuşuk oluyor. Hiçbir şey yaptıramıyorum yapabildiklerini bile yapmıyor ağlayarak yapıyor yapsa. Uykudan sonra bi bakıyorum akşam olmuş. Ne ara yürümeyi öğrenecek kafayı yicem artık. Gaz vermekten motive etmekten bende hal kalmadı
L
Lale
Premium Üye
31 Ağustos 2026 16:33
yürümüyor mu
S
Sena N. Ş.
Premium Üye
31 Ağustos 2026 16:34
Hayır
L
Lale
Premium Üye
31 Ağustos 2026 16:43
emin olun daha iyi yürüdükten sonra her şey daha da kötü oldu benimki de geç yürüdü 13 aylıktı keşke yürüse diyordum pişman oldum 😅

Tay
31 Ağustos 2026 18:00
Hayır
L
Lale
Premium Üye
31 Ağustos 2026 18:18
Benim erkek bebek 18aylıkdı yürüdüğünde
S
Sena N. Ş.
Premium Üye
31 Ağustos 2026 18:48
Sıralama yapıyor koltuktan koltuğa sandalyeye geçiş var. Emekliyor. Koltuk kenrarında ya da yürüme arkadaşı na tutunup kalkıyor. Ama yürüme yok. Özgüveni yok onda çözdüğüm şey bu. Yürüme arkadaşıyla yürüyor mesela düşecek diye korkuyor ağlayarak yürüyo
L
Lale
Premium Üye
31 Ağustos 2026 19:33
bu kadar üzerine düşmeyin lütfen 🙏🏻 şu an gayet ayına uygun ilerliyor bende neden yürümüyor diye çok kafaya taktım herkes niye yürümedi deyip duruyordu halbuki normal olduğunu biliyordum ama yine de yürüsün istiyordum. çok üzerine düşerseniz olmuyor naparsanız yapın zamanı gelmedikçe kendini hazır hissetmedikçe yürümeyecek. benimki tembellikten yürümüyordu mesela çok barizdi
S
Sena N. Ş.
Premium Üye
31 Ağustos 2026 19:34
Takıyorum ister istemez elimde değil maalesef.
L
Lale
Premium Üye
31 Ağustos 2026 19:53
kesinlikle anlıyorum aynı şeyleri yaşadık ailem bile çok kızıyordu düşme bu kadar üstüne diye ama kaynanamlar hep niye yürümedi diyordu ben de ister istemez üzülüyordum ama sonra bir anda kalkıp yürüdü ne oldu sanki şu an koltuk tepelerinden inmiyor her gün koltuktan düşüyor kafasını vuruyor 😫
S
Songül Ş.
2 Eylül 2026 22:19
Alın benden de o kadar ama uykusuz kalmak ve bunu aylarca yapmak benim bebeğim 18 ayşık ve 18 aydır bir gece bile kesintisiz uyymadım hatta düşünğn şu araler saha fa kötü nizim içinde zor evst o vebek onun kabahati değşl vs ama uykumuzu aldık yemeğimizi yedik biraz dinlendikte mi sanki hu haldeyiz gece -2-3 saatte bir uyandığında dinleniyprdım sinirli olmuyprdum ama sık sık kalkıp ve dalmakta zorlanınca gerçekten iyice ainirli olmaya başladım
Yükleniyor...