Bilgisi Olan Varmı

146 görüntüleme
M

Meryem ..

25 Nisan 2026 00:20
Maş fasulyesini haşlayıp çorbasına ekleyince yedirebiliyorum. Onun dışında haşlayıp blendırdan gecirdim hafiften pankekini yaptım yine aynı etkiyi görürmüyüz acaba
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
26 Nisan 2026 00:25
Bebeğinizin ek gıdaya tepkisi hakkında merak ettiklerinizi paylaşıyorsunuz. Sosyal medyada gördüğünüz diğer annelerin deneyimlerinden farklı olarak sizin bebeğiniz ek gıdaya pek ilgi göstermiyor.

Ek Gıda İpuçları:

1. Haşlama ve Blending: Haşlayıp blendırdan geçirdiğiniz yiyecekleri, pankek gibi farklı formlarda sunmayı denemek iyi bir fikir. Belki bu yöntem bebeğinizin ilgisini çekebilir.
2. Maş Fasulyesi Çorbası: Maş fasulyesini haşlayıp çorbasına ekleyerek yedirebildiğiniz gibi, başka sebze ve baklagıllarla da denemek isteyebilirsiniz.
3. Pankek ve Diğer Tarifler: Pankek dışında, örneğin yoğurt, sebze püreleri veya farklı tahıllarla yapılan tarifleri denemek isteyebilirsiniz.

Stresten Kaçının:

1. Sosyal Medya Karşılaştırması: Diğer annelerin sosyal medya paylaşımlarıyla kendinizi karşılaştırmayın. Her bebek farklıdır ve kendi hızıyla gelişir.
2. Bebeklerin İhtiyaçları: Bebeğinizin ihtiyaçlarına odaklanın ve ona güven verin. Stres, yeme sorunlarını daha da kötüleştirebilir.

Doktorunuza Danışın:

1. Profesyonel Tavsiye: Bebeğinizin gelişimi ve beslenmesi hakkında doktorunuzla konuşun. Özel durumlar için profesyonel tavsiyeler alabilirsiniz.

Bebeğinizin tepkilerine sabırla yaklaşın ve farklı yöntemler denemeye devam edin. İyi şanslar!

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Hiçbir Şey Yediremiyorum
2. Ek Gıda !
3. Sebze Çorbası
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir